Σε ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων το Esperia στη Σταδίου

Σε ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων το Esperia στη Σταδίου

Στον ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων FATTAL HOTELS LTD εκμισθώθηκε το πρώην ξενοδοχείο «Esperia», που βρίσκεται επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω, ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ η εκμίσθωση έγινε μετά από διεθνή διαγωνισμό με κλειστές προσφορές. Ο χώρος εκμισθώθηκε για 30 χρόνια με δικαίωμα 10ετούς παράτασης.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο, ημιόροφο, εννέα ορόφους και δώμα, συνολικής επιφάνειας 12.235,52 μ2 και ήταν κενό από τα τέλη του 2010.

Ετησίως, η επένδυση θα εισφέρει στα ταμεία του ΕΦΚΑ 1.150.000 ευρώ, ενώ για την μετατροπή του κτηρίου σε ξενοδοχείο 5 αστέρων θα επενδυθούν κατ’ ελάχιστον 10.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, κατά τις εργασίες θα απασχοληθούν 150 με 200 άτομα, ενώ κατά τη λειτουργία του ξενοδοχείου θα απασχοληθούν 160 με 200 υπάλληλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η FATTAL GROUP διαθέτει περισσότερα από 200 ξενοδοχεία στην Ευρώπη και σκοπεύει να μετατρέψει το «Esperia» σε ένα εμβληματικό ξενοδοχείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.