ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υeni Safak: «Το Ισραήλ εγκαταστάθηκε μπροστά στην μύτη μας» – Ενοχλημένη η Άγκυρα από την εξαγορά της ΕΛΒΟ

Υeni Safak: «Το Ισραήλ εγκαταστάθηκε μπροστά στην μύτη μας» – Ενοχλημένη η Άγκυρα από την εξαγορά της ΕΛΒΟ

Eνοχλημένοι είναι στην Άγκυρα από την εξαγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) από την κοινοπραξία της SK Group με την Plasan, ισραηλινών συμφερόντων.

Με τίτλο: «Το Ισραήλ στην Ελλάδα: Αγόρασε εταιρεία θωρακισμένων οχημάτων», η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, σχολιάζει τις στενές στρατιωτικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, το οποίο κατηγορεί πως «θέλει να εγκατασταθεί μπροστά στη μύτη μας».

Αναφέρει συγκεκριμένα η εφημερίδα:

«Το Ισραήλ που προβάλλει ισχυρισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στην τελευταία περίοδο έχει πραγματοποιήσει πολλές ασκήσεις με την Ελλάδα τώρα αγόρασε την μεγαλύτερη επιχείρηση θωρακισμένων οχημάτων της χώρας. Το κονσόρτσιουμ των Plasan και SG Group του Ισραήλ, απέκτησε την εταιρεία ΕΛΒΟ, ο καλύτερος προμηθευτής θωρακισμένων οχημάτων του Ελληνικού Στρατού.

Το Ισραήλ στην Ελλάδα εμπλέκεται και σε άλλους συνεταιρισμούς με ναυπηγεία και κορβέτες.

Το Ισραήλ που δίνει αγώνα επιβίωσης στην Ανατολική Μεσόγειο, προέβη σε κίνηση σχετικά με στρατιωτικά οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ που την τελευταία περίοδο διοργανώνει πολλές κοινές ασκήσεις με την Ελλάδα αγοράζοντας την εταιρεία των ελληνικών στρατιωτικών οχημάτων σχεδιάζει να εγκατασταθεί μπροστά στη μύτη μας. Στον ανοιχτό διαγωνισμό που έγινε η ΕΛΒΟ πού είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής θωρακισμένων οχημάτων του Ελληνικού Στρατού πουλήθηκε στο κονσόρτσιουμ των Plasan και SG Group του Ισραήλ. Την Παρασκευή οι ισραηλινές εταιρείες υπέβαλαν την εγγυητική τους επιστολή. Τις επόμενες μέρες αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας. Το 21% της εταιρείας που θα ιδιωτικοποιηθεί θα παραμείνει στο δημόσιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.