ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

THEON SENSORS: Υπογράφει νέα συμβόλαια που υπερβαίνουν τα 50 εκατ. ευρώ έως το τέλος του 2020

THEON SENSORS: Υπογράφει νέα συμβόλαια που υπερβαίνουν τα 50 εκατ. ευρώ έως το τέλος του 2020

Νέα συμβόλαια με όργανα νυχτερινής όρασης που υπερβαίνουν τα 50 εκατ. ευρώ έως τέλος του χρόνου υπογράφει η ελληνική εταιρεία ΤΗΕΟΝ SENSORS, η παγκόσμια ηγέτιδα στα συστήματα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης, με τις παραδόσεις των προϊόντων αυτών να ολοκληρώνονται το 2021.

Από την αρχή του 2020, η ΤΗΕΟΝ SENSORS κατάφερε να εισέλθει σε νέες αγορές, αυξάνοντας το πελατολόγιό της σε 54 χώρες σε όλο τον κόσμο έναντι 45 που αριθμούσε το 2019.

Είναι βέβαιο ότι για τη ΤΗΕΟΝ SENSORS η εξωστρέφεια αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα. Η ποικιλομορφία των χωρών με τις οποίες συνεργάζεται είναι ένα από τα συστατικά επιτυχίας της στη διεθνή αναγνώρισή της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα προϊόντα της περνούν από πολύμηνες δοκιμαστικές περιόδους σε περιβάλλοντα π.χ. αρκτικά, ερήμου, ζούγκλας, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εκάστοτε χώρας – διαδικασία που οδηγεί σε περαιτέρω αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις.

«Η συνέπεια στις παραδόσεις και στην ποιότητα των προϊόντων, η προσαρμοστικότητα που επιδεικνύουμε στις ανάγκες της αγοράς, οδήγησαν τη ΤΗΕΟΝ να εισέλθει σε χώρες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, όπως τη Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Λετονία, Αίγυπτος, Αυστρία, Πολωνία, Καναδάς, ΗΑΕ, ΗΠΑ και πολλές άλλες. Πάρα τις αντίξοες συνθήκες που συνέτρεχαν το 2020, αυξήσαμε τις παραγγελίες μας και εισήλθαμε σε νέες αγορές. Ταυτόχρονα αυξάνουμε δραστικά τις επενδύσεις μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ προχωράμε σε διπλασιασμό του προϋπολογισμού μας σε έρευνα και ανάπτυξη», ανέφερε ο κ. Κρίστιαν Χατζημηνάς, πρόεδρος, EFA GROUP και Διευθύνων Σύμβουλος,THEON SENSORS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρία, αξιοποιώντας τη δυναμική και το Know-how όλων των εταιριών του Ομίλου EFA GROUP, μέλος του οποίου είναι η ΤΗΕΟΝ SENSORS, διεκδικεί να εισέλθει σε μεγαλύτερες πλατφόρμες καλύπτοντας κενό που υπάρχει και στην ελληνική αγορά για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που διασυνδέουν επίγεια, εναέρια και θαλάσσια μέσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.