ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Συνάντηση στη Λευκωσία υπουργών Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Συνάντηση στη Λευκωσία υπουργών Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στη Λευκωσία μεταξύ των αρμοδίων υπουργών της Κύπρου- Ελλάδας- Ισραήλ για τη συνεργασία των χωρών στο θέμα της πόντισης καλωδίου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, δήλωσε απόψε στο ΡΙΚ ο Κύπριος υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Νεοκλής Συλικώτης.

Το καλώδιο μεταφοράς ηλεκτρισμού θα συνδέει τις τρεις χώρες και θα ενωθεί με το πανευρωπαϊκό δίκτυο.

Στη συνάντηση θα συζητηθεί και το θέμα της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου. Ο Κύπριος υπουργός προτείνει για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη την υγροποίηση του στην Κύπρο, αντί για τη δημιουργία υποθαλάσσιου αγωγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.