ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Bloomberg: «Η Petroceltic σε αναζήτηση πετρελαίου στην Ελλάδα»

Bloomberg: «Η Petroceltic σε αναζήτηση πετρελαίου στην Ελλάδα»

  Έμπρακτο ενδιαφέρον για τις πετρελαϊκές έρευνες στην Ελλάδα εκφράζει η Petroceltic International Plc (PCI), εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου με δραστηριότητες στην Αίγυπτο και την ανατολική Ευρώπη.

  Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Brian O’Cathain, διευθύνων σύμβουλος της Petroceltic, σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο Bloomberg, η εταιρεία έχει καταθέσει αίτηση για την παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας για την εξεύρεση πετρελαίου στην Ελλάδα μαζί με τα ΕΛΠΕ και την Edison SpA.

 “Καταθέσαμε την αίτηση ως κοινοπραξία”, σημείωσε από την πλευρά του στο πρακτορείο ο Βασίλειος Τσάιτας των ΕΛΠΕ, προσθέτοντας ότι όλοι οι εταίροι έχουν ίσα μερίδια και συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση εξετάζει τις προσφορές.

 Η χερσαία περιοχή των ερευνών αφορά την Ήπειρο, ενώ η θαλάσσια τον Πατραϊκό Κόλπο, σημείωσε ο κ. Τσάιτας, ενώ πρόσθεσε πως αν ο διαγωνισμός στεφθεί με επιτυχία, τα ΕΛΠΕ θα αναλάβουν τη διαχείριση των ερευνών.

 Σημειώνεται ότι η Petrceltic εξαγόρασε, τον Αύγουστο, τη Melrose Resources Plc έναντι 165 εκατ. λιρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.