ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ισραήλ: Δεν υπάρχουν ελπίδες για φυσικό αέριο στο οικόπεδο “Isai”

Ισραήλ: Δεν υπάρχουν  ελπίδες για φυσικό αέριο στο οικόπεδο “Isai”

Απογοήτευση προκλήθηκε στο Ισραήλ από την είδηση ότι το οικόπεδο Ισάι δεν περιέχει φυσικό αέριο σε μεγάλες ποσότητες, όπως αρχικά εκτιμούσαν οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την ανάπτυξή του.

Η οικονομική εφημερίδα Globes επικαλείται πηγές από τον κλάδο, σύμφωνα με τις οποίες οι προκαταρκτικές ενδείξεις φανέρωσαν την ύπαρξη αερίου, αλλά όχι σε συγκεντρώσεις σαν αυτές που αναμένονταν.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω οικόπεδο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Οικόπεδο 12 της Κύπρου, ενώ την άδεια του κατέχουν οι εταιρείες Nammax Oil, Frendum Investments, Daden Investment, Israel Opportunity και AGR Petroleum Services Holdings.

Η γεώτρηση Αφροδίτη-2 που πραγματοποιήθηκε στο Ισάι στοίχισε 103 εκατ. δολάρια και οδήγησε αρχικά σε μια εκτίμηση για αποθέματα αερίου της τάξης των 3,7 τρις. κ.π. Πλέον, οι προσπάθειες θα συνεχιστούν, αλλά αμφισβητείται κατά πόσο συμφέρει η ανάπτυξη του οικοπέδου από οικονομικής άποψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.