ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το ερευνητικό πλοίο Nordic Explorer ερευνά την θάλασσα νότια της Κρήτης

Το ερευνητικό πλοίο  Nordic Explorer ερευνά την θάλασσα νότια της Κρήτης

Το ερευνητικό πλοίο αναμένεται να ερευνήσει όλες τις υποθαλάσσιες περιοχές νότια της Κρήτης σε χρονικό διάστημα περίπου ενός μηνός.

Το Nordic Explorer ερευνά  την θάλασσα νότια της Κρήτης Το ερευνητικό πλοίο αναμένεται να εξερευνίσει  όλες τις υποθαλάσσιες περιοχές νότια της Κρήτης σε έναν μήνα .

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται απο χθες οι έρευνες που διενεργεί το ερευνητικό σκάφος Nordic Explorer της εταιρίας PGS, στο πλαίσιο των σεισμογραφικών ερευνών για την εύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην δυτική και νότια Ελλάδα.

Το πλοίο αφού ολοκλήρωσε τις έρευνες σε περιοχές του Ιονίου πελάγους, παραμονές των Χριστουγέννων “έδεσε” στο λιμάνι της Πάτρας και στην συνέχεια απέπλευσε για το Λιβυκό πέλαγος.

Στις 25/12 το marinetraffic.com κατέγραψε το ίχνος του νότια της Γαύδου, ενώ στην συνέχεια το Nordic Explorer, ακολουθούμενο απο τα συνοδευτικά-βοηθητικά σκάφη Romulus και Thor Chaser κατευθύνθηκε ανατολικά.

Σήμερα το πρωί έφτασε στην ανατολική άκρη του Λασιθίου και στην συνέχεια έστριψε νοτιοδυτικά κινούμενο με 4,4 κόμβους, ενώ αυτή την ώρα πλέει νότια της Ιεράπετρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.