ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οριακή μεταβολή για το πετρέλαιο στα $90,80

Οριακή μεταβολή για το πετρέλαιο στα $90,80

  Μικτά κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής, καθώς στο ενεργειακό μπλοκ το crude oil εμφανίστηκε περισσότερο ανθεκτικό σε σχέση με τα προϊόντα, ενώ στα μέταλλα η εικόνα ήταν περισσότερο διστακτική.

  Συγκεκριμένα, στο Light crude oil (Συμβόλαιο Φεβρουαρίου) η τιμή κλεισίματος διαμορφώθηκε στα 90,80$/βαρέλι, με οριακή μεταβολή, μετά από διακυμάνσεις μεταξύ 90,32-91,49$/βαρέλι, ενώ η βενζίνη με κλείσιμο στα 275,85cents/γαλόνι έχασε 1% την στιγμή που το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Φεβρουαρίου) στα 302,13cents/γαλόνι υποχώρησε κατά 0,7%.

  Σημειώνεται ότι τα αποθέματα που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο ενέργειας των Η.Π.Α. υποχώρησαν σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με τις εκτιμήσεις κατά 586χιλ. βαρέλια, ενώ στην βενζίνη η αύξηση ήταν εκτεταμένη κατά 3,8εκ. βαρέλια, ενώ στα διυλισμένα η αύξηση ανήλθε σε 2,4εκ. βαρέλια.

  Στο μπλοκ των μετάλλων η εικόνα ήταν περισσότερο επιφυλακτική, με τον χρυσό (Συμβόλαιο Φεβρουαρίου) να τερματίζει την συνεδρίαση στα 1655,9$/ουγκιά, μετά από διακυμάνσεις ανάμεσα στα 1654-1667$/ουγκιά.

  Στο ασήμι (Συμβόλαιο Μαρτίου) η τιμή κλεισίματος διαμορφώθηκε στα 29,975$/ουγκιά, μετά από διακυμάνσεις ανάμεσα στα 29,91-30,365$/ουγκιά.

  Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα το δολάριο σημείωνε μικρές διακυμάνσεις έναντι των υπολοίπων νομισμάτων ενώ ειδικά έναντι του ευρώ βρέθηκε αργά το βράδυ στο 1,3228.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.