ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνεργασία στον ενεργειακό τομέα μεταξύ Λιβύης –Τουρκίας

Συνεργασία στον ενεργειακό τομέα μεταξύ Λιβύης –Τουρκίας

«Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό της Λιβύης όπως στο παρελθόν , σήμερα και στο μέλλον» σημείωσε στις δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός Ενεργείας Taner Yıldız και πρόσθεσε «η Τουρκία είναι πανέτοιμη να συμβάλλει στην αναδιοργάνωση της υποδομής; της χώρας αυτής ; και στα πεδία ενεργείας χωρίς να κάνει καμία διάκριση ιδιωτικού και κρατικού θεσμού, δημιουργώντας έτσι ένα νέο πεδίο ενεργειακής πολιτικής» αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Ο Τούρκος υπουργός στο πλαίσιο του επίσημου προσράμματος του συναντήθηκε με τον υπουργό Πετρελαίου της Λιβύης Αλ-Αρουσι και στην συνέχεια οι δυο αξιωματούχοι διοργάνωσαν συνέντευξη τύπου  , στην οποία ο τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε. «η Λιβύη θα μας αισθάνεται πάντοτε δίπλα της όπως άλλωστε στο παρελθόν , σήμερα και στο μέλλον».

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την επίσκεψη μου στην Λιβύη τόνισε ο Taner Yıldız και αυτό που έχει σημασία είναι, να ξεπεραστούν τα προβλήματα με τα οποία μάχεται  η Λιβύη ώστε να μπορέσει να κινηθεί η χώρα αυτή και αυτό που θέλω να τονίσω ιδιαίτερα είπε ο Taner Yıldız είναι ότι η κυβέρνησης της Άγκυρας θα συμπαρασταθεί με στόχο την αναδιοργάνωση όλης της υποδομής και της λειτουργίας μιας νέας ενεργειακής πολιτικής χωρίς να προχωρήσει σε καμία διάκριση ιδιωτικού και κρατικού θεσμού.

Ελπίζω είπε ο υπουργός Ενεργείας Taner Yıldız να συγκεντρώσουμε μαζί τα θετικά αποτελέσματα της συνεργασίας; Αυτής και είμαι σίγουρος ότι η σύνοδος αυτή ήταν πολύ αποδοτική , αντίστοιχα και για τις δυο χώρες.

Ο υπουργός Πετρελαίου της Λιβύης Αρουσι στην ομιλία του αναφέρθηκε στους ιστορικούς, πολιτιστικούς και θρησκευτικούς δεσμούς των δύο χωρών και την μεγάλη του ευχαρίστηση από την επίσκεψη του τούρκου αξιωματούχου στην χώρα του σημειώνοντας ήταν μια επίσκεψης που αφορά και στοχεύει την άμεση συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες και ελπίζουμε εμείς να επωφεληθούμε όσο γίνεται από τις εμπειρίες της Τουρκίας στο πεδίο ενέργειας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.