ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αντιπρόεδρος Exxon Mobil σε κυβέρνηση: «Επιτέλους τελειώνετε με τις αδειοδοτήσεις νότια της Κρήτης»!

Αντιπρόεδρος Exxon Mobil σε κυβέρνηση: «Επιτέλους τελειώνετε με τις αδειοδοτήσεις νότια της Κρήτης»!

Έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση για να τελειώνει με τις αδειοδοτήσεις νότια της Κρήτης προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει σε έρευνες σε δύο θαλασσοτεμάχια που έχουν προοπτικές έκανε ο αντιπρόεδρος της Exxon Mobil κατά τη διάρκεια του οικονομικού φόρουμ στος Δελφούς.

Ο Τρίσταν Άσπρεϊ.μιλώντας στο οικονομικό φόρουμ ανέφερε πως ευελπιστεί ότι η διαδικασία αδειοδότησης θα ολοκληρωθεί επιτέλους από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης και της Βουλής για τα υποθαλάσσια τεμάχια στα νότια της Κρήτης, καταλογίζοντας εμμέσως πλην σαφώς αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην όλη διαδικασία.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης, είχε καταφερθεί προ ολίγων ημερών κατά της κυβέρνησης για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξερεύνηση των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων νότια της Κρήτης.

Όπως είχε πει η ExxonMobil εδώ και 2 χρόνια, έχει ζητήσει μαζί με τη γαλλική Total και τα ΕΛΠΕ τα 2 θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κρήτης, σε περιοχή που έχει προκηρυχθεί από το 2014.

Ωστόσο, όπως λέει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ «η αδιάφορη και ανίκανη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, τους έχει ακόμα στο περίμενε, χωρίς να έχει φέρει καμία σύμβαση για κύρωση στη Βουλή και γι’ αυτό έχουν εκφράσει πολλές φορές δημόσια, τη δυσαρέσκειά τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Μανιάτης υποστήριξε ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί αντιδράσεις και κινητοποιήσεις κομματικών στελεχών του κι επαγγελματιών διαφωνούντων σε περιοχές που είχαμε αναθέσει από το 2014».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.