ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kύπρος: Κάποιοι εποφθαλμιούν τις ρωσικές καταθέσεις και το φυσικό αέριο

Kύπρος: Κάποιοι εποφθαλμιούν τις ρωσικές καταθέσεις και το φυσικό αέριο

Από σκοπιμότητες, η Κύπρος βρίσκεται στο στόχαστρο, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος δήλωσε, ότι είναι φανερό πως ορισμένοι, που δεν κατονόμασε, «εποφθαλμιούν και τις ρωσικές καταθέσεις στην Κύπρο και πιθανώς και το φυσικό αέριο».

Ο κ. Στεφάνου διαβεβαίωσε, ότι η κυβέρνηση θα αγωνιστεί για τη μη ιδιωτικοποίηση των ημικρατικών οργανισμών. Έστω, πρόσθεσε, κι αν κάποιοι στην Ευρώπη θεωρούν, ότι οι ιδιωτικοποιήσεις αποτελούν μέρος διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων της οικονομίας.

Επίσης, κατέστησε σαφές, ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται αυτή την τοποθέτηση και γι αυτό ακριβώς αντιστάθηκε στην αναφορά που είχε η τρόικα στο αρχικό μνημόνιο για άμεση προώθηση και εφαρμογή των ιδιωτικοποιήσεων.

Ο κ. Στεφάνου διερωτήθηκε επίσης, προς τι η επιμονή ορισμένων να κατηγορούν αυθαίρετα την Κύπρο για ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος.

Δεν μπορεί, είπε, με διάφορα προσχήματα να προσπαθούν ορισμένοι να φέρουν νέα ζητήματα από το παράθυρο και δεν μπορεί στην περίπτωση της Κύπρου να εφαρμόζονται ακραία σενάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.