ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπουργείο Ενέργειας: «Η κατάληξη του διαγωνισμού για τις λιγνιτικές μονάδες δείχνει την απαξίωση της ΔΕΗ»

Υπουργείο Ενέργειας: «Η κατάληξη του διαγωνισμού για τις λιγνιτικές μονάδες δείχνει την απαξίωση της ΔΕΗ»

«Η κατάληξη του διαγωνισμού για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ δείχνει την κατάσταση απαξίωσης της επιχείρησης και τους λανθασμένους χειρισμούς που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια».

Αυτό επισημαίνουν κύκλοι του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνέχεια της ενημέρωσης από τη ΔΕΗ, ότι δεν κατατέθηκε καμία προσφορά για την εξαγορά των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας στο πλαίσιο του διαγωνισμού που έληξε σήμερα.

Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν πως όσοι χαρακτήριζαν “πετράδια της ΔΕΗ” τις λιγνιτικές μονάδες, αποδεικνύεται ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Το νέο πλαίσιο αναφορικά με τη ΔΕΗ, μετά τις σημερινές εξελίξεις, αναμένεται να συζητηθεί σε επαφές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με εκπροσώπους των θεσμών ενώ οι άξονες της πολιτικής θα παρουσιαστούν από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός που έληξε σήμερα ήταν ο δεύτερος για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, καθώς και η πρώτη διαδικασία είχε αποβεί άκαρπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.