ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλληνας πυρηνικός φυσικός: «Ήθελαν να φτιάξουν πυρηνικό αντιδραστήρα στην Ελλάδα το 1977 – Γιατί δεν έγινε» (βίντεο)

Έλληνας πυρηνικός φυσικός: «Ήθελαν να φτιάξουν πυρηνικό αντιδραστήρα στην Ελλάδα το 1977 – Γιατί δεν έγινε» (βίντεο)

Τι έγινε στη Ρωσία; Γιατί δεν έχουμε πυρηνικό αντιδραστήρα στην Ελλάδα;

Για την έκλυση ραδιενέργειας στην Ρωσία από τις πρόσφατες πυραυλικές δοκιμές και για τη σύγκριση του γεγονότος με το Τσέρνομπιλ μίλησε o Πυρηνικός Φυσικός και πρώην Διευθυντής Ερευνών στο Δημόκριτο, Ανδρέας Θεοφίλου.

«Δεν είναι το νέο Τσέρνομπιλ. Πρόκειται για διαφορετική περίπτωση» σημείωσε ο κ. Θεοφίλου.

Επιπλέον, εξήγησε ότι «όπου και να είμαστε ένας μετρητής ραδιενέργειας θα χτυπήσει. Τώρα τo πόσο, ποικίλει από το εάν έχει προηγηθεί ένα γεγονός». Ακόμα ανέφερε ότι «και στην Ελλάδα ήθελαν να εγκαταστήσουν πυρηνικό αντιδραστήρα το 1977. Μελετήσαμε το θέμα τότε. Και ήταν οικονομικά ασύμφορο, πέραν των άλλων».

Τέλος, σχολίασε πως «η ραδιενέργεια αλλάζει το DNA και αυτό είναι το κακό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.