ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάνω από 100MW οι εγκαταστάσεις φ/β πλαισίων της Renesola στην Ελλάδα

Πάνω από 100MW οι εγκαταστάσεις φ/β πλαισίων της Renesola στην Ελλάδα

Πάνω από 100MW η συνολική ισχύς των φωτοβολταϊκών πλαισίων (panels) της ReneSola που έχουν διατεθεί μέσω της Bigsolar στην ελληνική αγορά και έχουν ήδη εγκατασταθεί και συνδεθεί με το δίκτυο.

Εκατοντάδες φωτοβολταϊκοί σταθμοί εγκατεστημένοι στο έδαφος ή σε στέγες κι εξοπλισμένοι με πλαίσια της ReneSola, σημειώνουν κορυφαίες επιδόσεις στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας εξασφαλίζοντας στους ιδιοκτήτες τους υψηλότατες αποδόσεις των κεφαλαίων τους χάρη στην αυξημένη παραγωγή αλλά και στο χαμηλό κόστος επένδυσης που τους προσφέρουν τα panels της ReneSola.

Πράγματι, με την υποστήριξη του κύρους και της αξιοπιστίας της Bigsolar, και δεδομένης της εξαιρετικής σχέσης ποιότητας – τιμής που τα χαρακτηρίζει, τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της ReneSola έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα ισχυρότερα brands της ελληνικής αγοράς.

Αναφορικά με την ποιότητα των εν λόγω πλαισίων ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πλαίσιο quasi-mono 245 W Virtus I της ReneSola κατέλαβε το μήνα Οκτώβριο την πρώτη θέση για το βαθμό απόδοσής του ανάμεσα σε αντίστοιχα πλαίσια άλλων εταιρειών, στο πλαίσιο των δοκιμών που διενεργεί το PHOTON International, το διεθνώς καταξιωμένο περιοδικό για τα φ/β (βλ. συνημμένο).

Ως μέρος μιας συνολικής και διαρκούς συγκριτικής μελέτης του εργαστηρίου PHOTON Laboratory GmbH, θυγατρικής της PHOTON International, το Virtus I παρουσίασε δείκτη απόδοσης 98,9% σε πραγματικές συνθήκες διαφορετικών επιπέδων ηλιακής ακτινοβολίας.

Η Bigsolar, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με τη ReneSola από το 2011 με στόχο την κατάκτηση δεσπόζουσας θέσης στην εγχώρια αγορά.

Η υπέρβαση των 100ΜW αποδεικνύει ότι η προσπάθεια των δύο εταιρειών έχει στεφθεί με επιτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.