ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Στρατηγική υποδομή ο αγωγός TAP

Ιταλία: Στρατηγική υποδομή ο αγωγός TAP

  Ο αγωγός ΤΑΡ αποτελεί μια στρατηγική υποδομή για την ενίσχυση της ασφάλειας  εφοδιασμού της Ευρώπης με ενέργεια, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης, Εμπορίου, Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας Κοράντο Πασέρα.

  Πρόκειται επίσης για ένα σημαντικό βήμα προόδου «για τη στρατηγική μας να αναδείξουμε την Ιταλία ως τον κύριο κόμβο (hub) αερίου στη Νότια Ευρώπη, μέσα από ένα σύνολο διαφοροποιημένων πηγών τροφοδοσίας και ένα υψηλό επίπεδο ασφαλείας», είπε ο ιταλός υπουργός κατά την ομιλία του στην τελετή υπογραφής της Τριμερούς Διακυβερνητικής Συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας – Ιταλίας.

  Όπως σημείωσε ο κ. Πασέρα, χάρη στις ιδιωτικοποιήσεις και τις μεταρρυθμίσεις της αγοράς που ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, η χώρα του «θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διαδραματίσει έναν ολοένα  και σημαντικότερο ρόλο στην Ευρώπη στον τομέα της ενεργειακής πολιτικής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.