ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κάτω από πυρηνικό σταθμό στην Ιαπωνία εντοπίστηκε επικίνδυνο γεωλογικό ρήγμα

Κάτω από πυρηνικό σταθμό στην Ιαπωνία εντοπίστηκε επικίνδυνο γεωλογικό ρήγμα

Άλλος ένας πυρηνικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας βρίσκεται πάνω σε ένα εν δυνάμει ενεργό γεωλογικό ρήγμα.

Το αρχικό πόρισμα των ειδικών βασίζεται στην οπτική επιθεώρηση του πετρώματος στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής Χιγκασιντόρι στη βόρεια νομαρχία Αομόρι.

Αυτό ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εποπτείας της πυρηνικής βιομηχανίας ενέργειας της χώρας. Αν οι αρνητικές υποθέσεις επιβεβαιωθούν, οι Αρχές θα ζητήσουν από την εταιρεία Τohoku Electric Power Company να λάβει μια σειρά μέτρων για την προστασία από ένα πιθανό σεισμό.

Ο πυρηνικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής Χιγκασιντόρι είναι ο δεύτερος σταθμός, που βρίσκεται πάνω από γεωλογικό ρήγμα. Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί γεωλογικό ρήγμα κάτω από τον πυρηνικό σταθμό Τσουρούγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.