ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΔΕΔΔΗΕ: Παραμένουν χωρίς ρεύμα 32.000 σπίτια στην Αττική

ΔΕΔΔΗΕ: Παραμένουν χωρίς ρεύμα 32.000 σπίτια στην Αττική

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περίπου 32.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, από τα 70.000 που είχαν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ τα συνεργεία συνεχίζουν αυτήν την ώρα τις εργασίες τους για την επανηλεκτροδότηση 16 γραμμών Μέσης Τάσης σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Πεύκη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση στις βλάβες της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στα 8 χωριά της Κεντρικής Εύβοιας που παραμένουν χωρίς ρεύμα ακόμη μέχρι τώρα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Από τη χθεσινή μέρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με τεχνικούς από την ευρύτερη περιοχή εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών στο μεσαίο κυρίως δίκτυο, με συνέπεια να επιταχυνθεί η αποκατάσταση των βλαβών.

Η αποκατάσταση της επικοινωνίας ολοκληρώθηκε τη χθεσινή μέρα στους βασικούς κεντρικούς άξονες και στο κύριο δημοτικό δίκτυο, ενώ αντίθετα συνεχίστηκε και σήμερα η διάνοιξη δρόμων εντός των οικισμών της ορεινής κεντρικής Εύβοιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τους δύο νεκρούς να καταγράφονται στην Εύβοια, το νησί μετρά τις πληγές του. Για την αυριανή μέρα έχει ανακοινωθεί ότι τα σχολεία δεν πρόκειται να λειτουργήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.