Θα το πω για ακόμη μια φορά, πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα των ελεύθερων πολιτών, είναι δημοκρατικό και συνταγματικό τους δικαίωμα, είναι δικαίωμα που πηγάζει από τη λογική την οποία απλόχερα έδωσε στον άνθρωπο ο Δημιουργός, ώστε να αποφασίζουν αν θα κάνουν το πειραματικό εμβόλιο COVID19 ή όχι!

Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να επιθυμούν να εμβολιάσουν βίαια και παρά τη θέλησή τους, μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας!

Δεν έχουν το δικαίωμα να διχάζουν την ελληνική κοινωνία, χωρίζοντάς την σε δυο στρατόπεδα. Να διχάζουν με τις φασιστικού τύπου αποφάσεις τους, φίλους μεταξύ τους, συγγενείς, ακόμη και οικογένειες, επειδή μέλη αυτών επιθύμησαν και έκαναν το πειραματικό εμβόλιο COVID19 και άλλα όχι!

Δεν έχουν το δικαίωμα να πριμοδοτούν με οικονομικά οφέλη τους εμβολιασμένους και να ρίχνουν στην πυρά τους ανεμβολίαστους, απαγορεύοντάς τους την ψυχαγωγία, την διασκέδαση, την ελευθερία τους;

Δεν έχουν το δικαίωμα κοινωνικού αποκλεισμού, μεγάλου μέρους των Ελλήνων!

Ήδη οι αντιδράσεις είναι μεγάλες από καταστηματάρχες – επιχειρηματίες, αλλά και από πολίτες, που δεν δέχονται να οδηγηθούν σε νέα Σπιναλόγκα εν έτει 2021!

Έχει λοιπόν το χρονικό διάστημα η ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει να μέτρα που έχει εξαγγείλει, πριν η λαϊκή οργή γιγαντωθεί και θα είναι μη αναστρέψιμη! Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλους αποκλεισμούς, άλλους αφορισμούς. Από τη στιγμή που πρέπει να διαχειριστεί και τα ψυχολογικά προβλήματα που του δημιούργησε ο COVID19!

Γι΄ αυτό φρονώ, πως ο εμβολιαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς και ταυτόχρονα με τον θάνατο της επιχειρηματικότητας, θα δημιουργήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα, που θα αρχίσουν να φαίνονται μετά το τέλος του καλοκαιριού!

Όχι στο βάρβαρο μέτρο της υποχρεωτικότητας…

Δημοσίευα πριν από λίγες ημέρες τη δημόσια συγνώμη της μεγάλης κυκλοφορίας γερμανικής εφημερίδας Bild με τον αρχισυντάκτη της, προς τα παιδιά για την τρομοκρατία που αναπαρήγαγε στην πανδημία!

«Στα εκατομμύρια παιδιά αυτής της χώρας, για τα οποία η κοινωνία μας έχει την ευθύνη, θέλω να εκφράσω εδώ αυτό που ούτε η κυβέρνηση, ούτε η Καγκελάριος μας δεν τόλμησαν να σας πουν.

Σας ζητούμε να μας συγχωρήσετε, σας ζητούμε συγγνώμη για αυτήν την πολιτική, που για 1,5 χρόνο έγινε για εσάς πολιτική βιαιοτήτων, παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς.

Συγγνώμη για αυτήν την πολιτική και αυτή την μιντιακή κάλυψη, που ήταν σαν δηλητήριο, που σας ενστάλαξε το συναίσθημα ότι εσείς ήσασταν ένας θανάσιμος κίνδυνος για την κοινωνία.

Δεν είσαστε ένας κίνδυνος για την κοινωνία και μην αφήνετε να σας πουν κάτι τέτοιο. Επαφίεται σε εμάς να σας προστατεύσουμε. Αντί αυτού όμως, πείσαμε τα παιδιά μας ότι θα δολοφονούσαν τη γιαγιά τους, αν τολμούσαν να είναι αυτό που είναι δηλ. παιδιά, αν συναντούσαν τους φίλους τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν αποδείχθηκε επιστημονικά.

Ήταν εύκολο να επιβληθεί αυτό στα παιδιά. Αυτά δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, ούτε ψηφίζουν.

Όταν ένα κράτος κλέβει τα δικαιώματα ενός παιδιού, οφείλει να αποδείξει ότι το προστατεύει κατά ενός κινδύνου συγκεκριμένου κι άμεσου. Αυτή η απόδειξη ποτέ δεν προσκομίστηκε.

Αυτή (η απόδειξη) αντικαταστάθηκε από την προπαγάνδα, παρουσιάζοντας το παιδί ως έναν παράγοντα της πανδημίας. Αυτοί που θέλησαν να εναντιωθούν σε αυτή την προπαγάνδα, δεν προσκλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδημόνων. Οι πολιτικοί μας θα έκαναν καλά να ανοίξουν τα σχολεία, νωρίτερα από τα εκλογικά κέντρα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας για μαζική εξόντωση αθώων ψυχών»!

Λέτε έτσι να ταράχτηκε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και έχοντας στο πλευρό της τον Υπουργό Υγείας Γενς Σπαν, ανακοίνωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην υπάρξει ένα νέο lockdown το φθινόπωρο, αλλά και πως, σε αντίθεση με τη Γαλλία, στη Γερμανία δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών – γιατρών, νοσηλευτών και όλων όσοι εργάζονται σε γηροκομεία!

Τα άκουσε αυτά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης;

Δεν θα συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις της κ. Άγκελα Μέρκελ;

Θα συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και ο οποίος είπε στις 19 Ιουλίου 2021, πως θα πρέπει ο Βρετανικός λαός να μάθει να ζει με τον κορωνοϊό! Προσδιορίζοντας πως θα πέσουν οι μάσκες, θα μηδενιστούν οι αποστάσεις, ενώ τα γραφεία θα γεμίσουν! Ενισχύοντας βέβαια την ατομική ευθύνη και την κοινή λογική προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο COVID19;

Ο Πρωθυπουργός υπό την αφόρητη πίεση των ημερών εξήγγειλε με νέο “διάταγμα”, πως οι ανεμβολίαστοι καθηγητές θα προσέρχονται στα σχολεία με rapid test!

Θα πρέπει άμεσα αυτή η απόφαση να υλοποιηθεί και σε άλλους κλάδους, όπως ο αθλητισμός!

Όχι στο βάρβαρο μέτρο της υποχρεωτικότητας!

Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ, ερωτάσθε κύριε Πρωθυπουργέ…

Αλλ΄ όμως, αυτό που δεν κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το πράττει ένα μικρό – προς το παρόν – κόμμα! Το Αγροτικό, Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος! Δηλαδή να κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση με επιχειρήματα και αποδείξεις προς την κυβέρνηση!

Το ΑΚΚΕΛ λοιπόν, μετά την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, όπου μαζί με το κόμμα “Δίκαιη Ελλάδα” του Γαβρήλου Αβραμίδη, όπου εκδήλωσαν μέσω κοινής ανακοινώσεως δριμύ κατηγορώ κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που χαρακτηρίζει ΑΝΗΘΙΚΟ τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και λέει πως τα εμβόλια δεν είναι προς το παρόν εγκεκριμένα για παιδιά, και το οποίο δριμύ κατηγορώ αποσιωπήθηκε από τα Συστημικά ΜΜΕ, επανέρχονται (το ΑΚΚΕΛ) με νέα εξίσου σημαντική αποκάλυψη!

Στέλνοντας επιστολή την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την οποία κοινοποιεί στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ερωτώντας τους, αν “Υπάρχουν Έλληνες που έχουν εμβολιαστεί με placebo και όχι με τα εμβόλια που έχει αγοράσει η Ελλάδα”, δηλαδή “αλατόνερο” και όχι τα (έστω πειραματικά) εμβόλια που αγοράστηκαν με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων!

Παρακάτω η επιστολή του ΑΚΚΕΛ που υπογράφεται από τον πρόεδρό του Βάκη Τσιομπανίδη:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Το ΑΚΚΕΛ έχει πληροφορηθεί σχετικά με αποκαλύψεις για την σοβαρή πιθανότητα πολλοί άνθρωποι σε διάφορες χώρες του κόσμου και στην Ελλάδα να έχουν εμβολιαστεί όχι με τα εμβόλια που έχουν αγοραστεί από δυτικές εταιρείες όπως η Pfizer, Moderna κλπ., αλλά με placebo, δηλαδή όπως χαριτολογώντας έχει επικρατήσει να το λέμε στην Ελλάδα: “με αλατόνερο”!

Τα εικονικά εμβόλια placebo (σύμφωνα με την πρακτική των ψευδοφαρμάκων σε όλα τα πειραματικά εμβόλια) είναι περισσότερο γνωστά σε κλινικές δοκιμές εμβολίων, «διπλά τυφλές τυχαιοποιημένες μελέτες», ένας όρος που σημαίνει δύο πράγματα:

Πρώτον, οι εμβολιαζόμενοι μοιράζονται τυχαία σε δύο ομάδες, μία που λαμβάνει το πραγματικό εμβόλιο και μία που λαμβάνει ψευδοφάρμακο (placebo) για λόγους σύγκρισης.

Και δεύτερον, ούτε οι ερευνητές ούτε οι εθελοντές γνωρίζουν ποιος ανήκει στην πρώτη ομάδα και ποιος στη δεύτερη.

Η προσέγγιση αυτή (για την πειραματική ανάπτυξη των εμβολίων) αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μεροληψίας στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων και επιτρέπει την εξαγωγή πιο ασφαλών συμπερασμάτων για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Από την στιγμή που τα εμβόλια είναι ακόμη πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα, στα οποία έχει δοθεί με αδιαφανή και μη επιστημονικό τρόπο ο ρόλος του εμβολίου, και ενώ γνωρίζουμε ότι σε όλες τις δοκιμές εμβολίων χρησιμοποιείται πάντοτε η μέθοδος placebo στην οποία το 50% εμβολιάζεται με κανονικά εμβόλια και το υπόλοιπο 50% με απλό νεράκι γιατί σε αυτό το πρωτοφανές παγκόσμιο πείραμα να μην χρησιμοποιήθηκε η ίδια πρακτική (όπως έχει πληροφορηθεί το ΑΚΚΕΛ) και το 50% (για παράδειγμα) όλων αυτών που έχουν εμβολιαστεί, να έχουν εμβολιαστεί με “νεράκι του Θεού”;

Στην παρούσα επιστολή δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός ότι η κυβέρνησή σας έχει απαγορεύσει τη χρήση κανονικών εμβολίων αν και χρησιμοποιούνται και παράγονται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η Pfizer έχει ζητήσει από την αμερικανική FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) άδεια να άρει την τυφλοποίηση της μελέτης και να δώσει στους εθελοντές της ομάδας του placebo τη δυνατότητα να λάβουν το εμβόλιο, εφόσον όμως το δικαιούνται σύμφωνα με την προτεραιοποίηση που εφαρμόζουν οι αμερικανικές αρχές.

Με δεδομένο το γεγονός ότι στο Ισραήλ, Βρετανία, Γιβραλτάρ, Ισλανδία και σε άλλες χώρες του κόσμου, όπου σχεδόν όλος ο πληθυσμός έχει εμβολιαστεί με δύο δόσεις και παρ’ όλα αυτά εντοπίζεται πλήθος κρουσμάτων σε εμβολιασμένους, οφείλετε να δώσετε εξηγήσεις σχετικά με την πιθανότητα αρκετοί από αυτούς και στην Ελλάδα να μην έχουν εμβολιαστεί με τα φαρμακευτικά σκευάσματα πειραματικής φύσεως (Pfizer, Moderna κλπ) τα οποία έχει αγοράσει η κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα δηλαδή με τη δική σας, την κυβερνητικά προπαγανδιζόμενη αντίληψη του κινδύνου, θα μπορούσε να εξηγηθεί το φαινόμενο τα εν λόγω πειραματικά σκευάσματα (τα οποία δεν αποτελούν εμβόλια αλλά απλώς απαλύνουν την κατάσταση του “εμβολιασμένου” όταν ξανακολλήσει τον κορωνοϊό από κάποιον και κολλήσει άλλους) πραγματικά να μην προσδίδουν ποτέ ανοσία, διότι δεν είχαν ποτέ τέτοιο ρόλο, αλλά και Πιθανότατα διότι πολλοί Έλληνες δεν έχουν εμβολιαστεί με αυτό το πραγματικό φαρμακευτικό σκεύασμα αλλά απλώς με placebo. Τα χρήματα όμως των Ελλήνων φορολογουμένων δόθηκαν στην κάθε εταιρεία για αγορά κανονικού πειραματικού φαρμακευτικού σκευάσματος, αυτού που ονομάζεται Εσείς ως “εμβόλιο”.

Δηλαδή “φάγατε χρήματα” χωρίς να προσφέρετε την προστασία στους Έλληνες πολίτες που τους λέγατε ότι θα έχουν με τον “εμβολιασμό”. Επιπλέον, προχωρήσατε σε πρωτοφανή για τα ιστορικά χρονικά, διεστραμμένη κατάχρηση εξουσίας για να ελέγξετε τη συμπεριφορά και την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών, εκβιάζοντάς τους ώστε να εμβολιαστούν με κάτι το οποίο πιθανότατα γνωρίζατε ότι είναι απλώς placebo;

Ο Στιν Γκούντμαν, επιδημιολόγος του Στάνφορντ, πρότεινε τη λύση της “τυφλής διασταύρωσης”, στην οποία όλοι οι εθελοντές της μελέτης θα λάβουν δύο επιπλέον ενέσεις: η ομάδα του placebo θα λάβει το εμβόλιο και η ομάδα του εμβολίου θα λάβει το placebo. Αυτό θα γινόταν χωρίς να γνωστοποιηθεί στους συμμετέχοντες σε ποια ομάδα ανήκουν.

Μήπως είναι αυτός ένας λόγος που τα ΜΜΕ άρχισαν ήδη να ψελλίζουν πως θα χρειαστεί τρίτη ή και τέταρτη δόση στους ήδη εμβολιασμένους;

Ένας άλλος λόγος που μας κινεί υποψίες είναι ότι αν τελικά εμβολιαζόταν το σύνολο του πληθυσμού με πραγματικά εμβόλια οι παρενέργειες θα ήταν πολλαπλάσιες και θα ήταν ένα μελανό – αποτρεπτικό σημείο για το εμβολιαστικό σας πρόγραμμα.

Μήπως αυτός είναι και ένας λόγος για placebo εμβολιασμούς ώστε οι κυβερνήσεις να δείχνουν μεγάλο ποσοστό εμβολιασμών με χαμηλά ποσοστά παρενεργειών από τα εμβόλια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΑΚΚΕΛ ζητάει άμεσα να τοποθετηθείτε στα προαναφερθέντα για να προσδιοριστεί αν τα εν λόγω φαρμακευτικά σκευάσματα, με τα οποία εμβολιάστηκαν πολλοί Έλληνες σε κάποιο ποσοστό τους ήταν απλώς … κλασικό “αλατόνερο”!»!