Το πολιτικό προσωπικό είναι υπεύθυνο για την οικονομική ασφυξία και την παραχώρηση της κυριαρχίας μας. Ο χώρος πλέον που ονομάζεται Ελλάδα, λόγω της διεθνούς απαξίωσης, παραδίδεται από μεσίτες πολιτικούς που λαμβάνουν προμήθειες εκατομμυρίων.

Παράλληλα, το νομικό πλαίσιο αυστηροποιείται με σαφή προσανατολισμό τον διωγμό των Ελλήνων, ενώ παρέχει ευεργετήματα στους λαθρομετανάστες. Η αλλοίωση της Ιστορίας, το χάρισμα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, η εκχώρηση των μνημείων στους δανειστές βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη των Ελλήνων, αφού το σχέδιο προβλέπει τον αφανισμό τους.

Την ίδια στιγμή οι παρεμβάσεις των ξένων δυνάμεων συνεχίζονται έχοντας άλλοτε γερμανική και άλλοτε αμερικανική απόχρωση. Η μάχη πλέον δίδεται για τον ορυκτό πλούτο, γι’ αυτό άλλωστε οι Η.Π.Α. έχουν ξεκινήσει την κάθοδό τους, ενώ οι Γερμανοί μέσω της Ευρώπης έχουν δεσμεύσει τη χώρα μας για 99 έτη. Όσο περνά ο καιρός το χρέος της Ελλάδος αυξάνεται και ελάχιστες είναι οι φωνές που επισημαίνουν ότι παρά τις θυσίες των πολιτών η κατάσταση χειροτερεύει.

Έτσι, τα νέα οικονομικά μέτρα για τους ξένους και τις εκάστοτε κυβερνήσεις είναι μονόδρομος οδηγώντας το επιστημονικό προσωπικό της Ελλάδος στη μετανάστευση. Άλλοι δεν σκέφτονται τη δημιουργία οικογένειας με αποτέλεσμα ο Ελληνικός πληθυσμός να μειώνεται εξαιτίας της υπογεννητικότητας, των τροχαίων ατυχημάτων, των αυτοκτονιών, των φυσικών φαινομένων (πλημμύρες και πυρκαγιές) και της κατάρρευσης του συστήματος υγείας.

Ένας ακόμη λόγος μείωσης του Ελληνικού πληθυσμού αποτελεί η συστηματική προβολή από τα Μ.Μ.Ε. των προσώπων ελαφριάς προσωπικότητας, όπως και η εκπομπή τηλεοπτικών σειρών με μηνύματα που βάλλουν ενάντια στον οικογενειακό θεσμό.

Δίχως αισχύνη έθαψαν την παραχώρηση της Μακεδονίας, δεν μετέδωσαν τα συλλαλητήρια, ενώ υπερασπίζονται σθεναρά τα δήθεν δικαιώματα των εισβολέων και των ομοφυλοφίλων. Να υπενθυμίσω ότι το 2010 τα Μ.Μ.Ε. πανελλαδικής εμβέλειας ανάμεσά τους και κανάλια που έχουν κλείσει, βομβάρδιζαν καθημερινά τον πολίτη με αρνητικά μηνύματα με απώτερο σκοπό να δεχθεί τα οικονομικά μέτρα. Σε καθημερινή βάση προβάλλονταν δηλώσεις του Σόϊμπλε και της Μέρκελ. Πλέον, δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο διότι τη σκυτάλη έχουν πάρει η Τουρκία με τον Ερντογάν, τα Σκόπια και οι Αμερικανοί.

Οι ροές λαθρομεταναστών συνεχίζονται δίχως να γνωστοποιείται ο αριθμός τους, όπως επίσης και η ταυτότητα των Μ.Κ.Ο. Παράλληλα η καθημερινότητα στα νησιά, στις μεγαλουπόλεις και όπου έχει στηθεί καταυλισμός ή σωρεύονται λαθρομετανάστες γίνεται δύσκολη. Η ξενοιασιά που συνόδευε τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν υπάρχει πια. Ο κόσμος δεν μπορεί να προστατεύσει την περιουσία του και δεν βρίσκει ανταπόκριση από τις αρχές. Η εγκληματικότητα αυξάνεται, κακοποιοί εκμεταλλεύονται την αριθμητική υπεροχή των λαθραίων και τη μειωμένη αστυνόμευση ληστεύοντας και βασανίζοντας οικογενειάρχες που παλεύουν να κρατηθούν όρθιοι.

Έτσι, οι μουσουλμάνοι εισβολείς αποθρασσύνονται και ζητούν ακόμη περισσότερα προνόμια. Δεν θ’ αργήσει η στιγμή που θα οργανωθούν, θα δημιουργήσουν κόμμα, θ’ αποκτήσουν δικαιώματα, θα εργάζονται στο δημόσιο και τα σώματα ασφαλείας, ενώ ο Έλληνας θα διώκεται πολλαπλά.

Με τον διαχωρισμό κράτους και Εκκλησίας και με την παραχώρηση της περιουσίας στο υπερταμείο βάλλεται έμμεσα και η θρησκεία, στοιχείο άρρηκτα συνυφασμένο στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Ίσως τεθεί θέμα και με το Εθνικό μας Σύμβολο, τον Σταυρό με πρόταση κατάργησης από τη σημαία ώστε να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι.

Σε εξέλιξη όμως βρίσκεται και ένας άλλος έμμεσος διωγμός, ο οποίος αφορά στην ιδιωτική περιουσία. Υπάρχουν συμπολίτες μας λόγω της τεχνητής οικονομικής κρίσης που δεν μπορούν ν’ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Έτσι, εκπλειστηριάζεται μέσω των τραπεζών, εταιρειών κεφαλαίου, μεσιτικών γραφείων σε συνεργασία με ξένα συμφέροντα, η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

Βέβαια, η πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας και η έλλειψη ρευστότητας οδήγησε στην απαξίωση των ακινήτων, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις είναι υποθηκευμένα σε στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια αξίας υψηλότερης της τρέχουσας. Οι συστημικές τράπεζες έχουν δεχθεί και αυτές πιέσεις λόγω των συνθηκών, με τους πολίτες να σηκώνουν το βάρος της ανακεφαλαιοποίησης.

Με αυτόν τον τρόπο, κοινωνικοποιήθηκαν οι ζημιές ιδιωτικών επιχειρήσεων και ιδιωτικοποιήθηκαν τα κέρδη. Δεν αποδόθηκαν όμως ευθύνες στις διοικήσεις των τραπεζών για τις λανθασμένες επιλογές των στελεχών τους να προσφέρουν καταναλωτικά δάνεια και κάρτες μέσω τηλεφώνου. Άλλες φορές φόρτωναν με υπέρογκα ποσά αγροτικές οικογένειες αδιαφορώντας για τη δυνατότητα αποπληρωμή τους. Η αξιολόγηση των αιτούντων σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν ανύπαρκτη.

Η παιδεία είναι ένας ακόμη πυλώνας που πλήττει τη νέα γενιά, αφού οι καθηγητές δεν αμείβονται επαρκώς και οι μαθητές δεν έχουν διάθεση για διάβασμα λόγω του αποκρουστικού σχολικού περιβάλλοντος και του περιεχομένου των σχολικών βιβλίων!

Μην περιμένετε η νέα κυβέρνηση της Ν.Δ. να πραγματοποιήσει όσα προεκλογικά έχει υποσχεθεί. Οι μελλοντικές κυβερνήσεις θα είναι ακόμη πιο υποταγμένες στους ξένους και πολύχρωμες ώστε να απογοητεύσουν τον Έλληνα.

Λείπει ο ηγέτης που θα αντέξει τις πιέσεις του κόσμου και των ξένων παραγόντων.

Η απελευθέρωση θα συμβεί με την εκπαίδευση των πολιτών και με την έλευση ενός ηγέτη που θα τονώσει το ηθικό του Έλληνα και θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδος. Και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απειλή προερχόμενη από τον βορρά και την ανατολή.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από το εσωτερικό της χώρας. Υπάρχουν όχι μόνο πολιτικοί, αλλά και στελέχη σε δημόσιες υπηρεσίες που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*O Μάνος Κοκκινέλης είναι Οικονομολόγος