Κυνηγός σκοτώνει αρκούδα… με ακόντιο (vid)

Κυνηγός σκοτώνει αρκούδα… με ακόντιο (vid)

Έκανε την προετοιμασία, τοποθέτησε κάμερες πάνω στα «όπλα» του, έστησε μία ακόμη κάμερα σε μικρή απόσταση από πίσω του, ώστε να έχει το γενικό πλάνο και αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του, την ανέβασε στα social media. Κυνηγός στον Καναδά θανάτωσε μία μεγάλη μαύρη αρκούδα, χρησιμοποιώντας ως όπλο ένα αυτοσχέδιο ακόντιο.

Δεν κινδύνευσε, δεν απειλήθηκε, δεν τον κυνήγησε το άγριο ζώο. Ο άνθρωπος αυτός οργάνωσε όλη την επιχείρηση και την κατέγραψε σε κάμερα, «διαφημίζοντας» τα άγρια ένστικτά του. Ο κυνηγός από τις ΗΠΑ ταξίδεψε μέχρι τα δάση του Καναδά, όπου διαβιώνει το είδος αυτό της αρκούδας και έστησε το καρτέρι του, αφού πρώτα είχε καταγράψει τις κινήσεις της.

Το βίντεο δείχνει τον κυνηγό να έχει καλυφθεί πίσω από ξύλα και να κρατάει το αυτοσχέδιο ακόντιο, πάνω στο οποίο είχε τοποθετήσει μία κάμερα. Όταν εμφανίστηκε η αρκούδα, η οποία έψαχνε φαγητό, άρχισε να ζυγίζει στο χέρι του το «όπλο». Μόλις έφτασε σε απόσταση βολής, πέταξε το ακόντιο και την κάρφωσε στο σώμα.

Το μεγάλη θηλαστικό σφάδαζε από τον πόνο και λίγα μέτρα πιο κάτω, ξάπλωσε στο χώμα και κατέληξε.

Δείτε το βίντεο, στο οποίο περιέχονται ιδιαιτέρως σκληρές εικόνες :

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.