Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι φωτογραφίες 12χρονης μετά από σαφάρι στην Αφρική [φωτό]

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι φωτογραφίες 12χρονης μετά από σαφάρι στην Αφρική [φωτό]

Η 12χρονη Aryanna Gourdin από τη Γιούτα έχει δεχτεί σκληρά σχόλια και κριτική όταν οι εικόνες της, στις οποίες περήφανα ποζάρει με τα άγρια ζώα που είχαν σφαγεί σε ένα αφρικανικό σαφάρι, έγιναν viral.

Το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο που ξεκίνησε ένα ταξίδι για κυνήγι με τον πατέρα της δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει που έχει σκοτώσει την τεράστια καμηλοπάρδαλη, μια ζέβρα και και ένα γκνου στις διακοπές της, παρά το γεγονός ότι αποκαλείται «δολοφόνος» από εξαγριωμένους χρήστες στο διαδίκτυο.

Η ίδια σε συνέντευξή της είπε ότι ποτέ δεν θα εγκαταλείψει το χόμπι που αγαπάει και είναι κάτι που απολαμβάνει. Επιπλέον δημοσιεύει τις φωτογραφίες γιατί θέλει να δουν κι άλλοι άνθρωποι τι έζησε. «Εγώ ποτέ δεν θα αποχωρήσω από το κυνήγι. Είμαι μία κυνηγός και δεν έχει σημασία τι λένε για μένα, δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ» λέει η ίδια.

Ο μπαμπάς του νεαρού κοριτσιού είπε επίσης ότι η καμηλοπάρδαλη που σκότωσε η κόρη του ήταν ένα «πρόβλημα» των ζώων στην περιοχή καθώς «έτρωγε πολύτιμους πόρους από άλλες καμηλοπαρδάλεις που τις χρειάζονταν για να επιβιώσουν».

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι το κρέας από το θηρίο δόθηκε σε 800 ορφανά παιδιά σε ένα τοπικό χωριό στη Νότια Αφρική. «Είμαστε περήφανοι που είμαστε κυνηγοί και δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσουμε συγγνώμη επειδή είμαστε κυνηγοί» πρόσθεσε.

Το κοριτσάκι που ξεκίνησε το κυνήγι από τότε που ήταν επτά ετών ανέφερε ότι το ταξίδι στην Αφρική ήταν ένα από τα όνειρα της ζωής της. Έχει δεχτεί βέβαια πολλά σκληρά σχόλια ακόμη και απειλητικά για τη ζωή της από χρήστες του διαδικτύου.

Απειλές και βρισιές είναι τα πιο συνηθισμένα σχόλια που δεν φαίνεται όμως να απασχολούν το μικρό κορίτσι.

psofos3

psofos4

psofos2

psofos1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.