Ξάνθη: Αρκούδα επιτέθηκε σε κυνηγό

Ξάνθη: Αρκούδα επιτέθηκε σε κυνηγό

Ατυχή κατάληξη είχε για μια ομάδα κυνηγών το Κυριακάτικο κυνήγι σε ορεινή περιοχή της Ξάνθης.

Αυτό γιατί κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου ένας από τους κυνηγούς δέχθηκε επίθεση από αρκούδα τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο πόδι.

Ο άτυχος άνδρας είναι δασικός υπάλληλος στο επάγγελμα και συμμετείχε στην ομάδα που είχε πάει για κυνήγι στην ορεινή περιοχή Θεοτόκου-Ωραίου Ξάνθης.

Η αρκούδα που επιτέθηκε στον κυνηγό είχε μαζί της και το μικρό της. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ξάνθης και σύμφωνα με πληροφορίες από το xanthinea.gr νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν γνωστό πως στη συγκεκριμένη περιοχή εδώ και αρκετό καιρό έκανε την εμφάνισή της μια αρκούδα. Τονίζουν ότι το ζώο ενδέχεται να ένιωσε πως απειλείται και στην προσπάθεια διαφυγής του να επιτέθηκε στον κυνηγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή όσων κυνηγούν στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.