ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ταϊλάνδη: Εταιρία επιτρέπει στους υπαλλήλους να έχουν μαζί τα κατοικίδια τους (φωτό)

Ταϊλάνδη: Εταιρία επιτρέπει στους υπαλλήλους να έχουν μαζί τα κατοικίδια τους (φωτό)

Εταιρία στην Ταϊλάνδη ενθαρρύνει το προσωπικό να φέρνει τα κατοικίδια ζώα στη δουλειά, ειδικά τα σκυλιά, για να τους βοηθήσουν να χαλαρώσουν και να είναι πιο αποδοτικοί.

Περπατώντας στα κεντρικά γραφεία της Adyim της Μπανγκόκ -μια επιτυχημένη εταιρία ψηφιακού μάρκετινγκ- δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις υπαλλήλους να κρατούν τα σκυλιά στην αγκαλιά τους ή να τα έχουν δίπλα τους στο γραφείο, χρησιμοποιώντας το ποντίκι του υπολογιστή, κλείνοντας συμφωνίες στο τηλέφωνο ή σχεδιάζοντας κάποιο νέο project.

O διευθυντής της εταιρείας, Anankanat Kongphanich, ενθαρρύνει το προσωπικό σε αυτό, επιτρέποντας μάλιστα στους εργαζομένους να παίζουν μαζί τους όποτε έχουν ελεύθερο χρόνο. Όχι, ο Anankanat δεν είναι τρελός, ούτε είναι αυτό ένα σχέδιο μάρκετινγκ για να τραβήξει την προσοχή στην εταιρεία του. Απλώς θέλει η ομάδα του να είναι πιο χαλαρή και άνετη στο χώρο εργασίας, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητά της. Και όλο αυτό βέβαια δεν προέκυψε τυχαία, αλλά υποστηρίζεται και επιστημονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Μινεσότα διαπίστωσαν ότι η κατοχή κατοικίδιων ζώων μειώνει το άγχος και βελτιώνει την ποιότητα της εργασίας και ο διευθυντής της Adyim ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που εφαρμόστηκε το μέτρο, η ατμόσφαιρα γύρω από το γραφείο και η αποτελεσματικότητα των εργαζομένων βελτιώθηκαν σημαντικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.