ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τέξας: Ο τυφώνας άφησε χωρίς σπίτια 30.000 ανθρώπους

Τέξας: Ο τυφώνας άφησε χωρίς σπίτια 30.000 ανθρώπους

Ο καταστροφικός τυφώνας Χάρβεϊ ο οποίος σιγά σιγά άρχισε να εξασθενεί άφησε 30.000 άστεγους στο Τέξας…

Σε καταφύγια αναμένεται να στεγαστούν προσωρινά 30.000 άνθρωποι στο Τέξας εξαιτίας των καταστροφών που έχει προκαλέσει ο τυφώνας Χάρβεϊ, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) Μπροκ Λονγκ. Πρόσθεσε πως θα ικανοποιηθεί επίσης αίτημα του κυβερνήτη της Λουιζιάνα να κηρυχθεί και εκεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων δήλωσαν σήμερα ότι επιδιώκουν να αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν στο Τέξας ομοσπονδιακούς πόρους για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πλημμυρών που έχει προκαλέσει η τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, καθώς περισσότεροι από 450.000 άνθρωποι είναι πιθανόν να ζητήσουν αρωγή μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Επιχειρούμε να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε μια πολύ εκτεταμένη περιοχή, σε περισσότερες από 30 με 50 επαρχίες που έχουν ενδεχομένως πληγεί στο Τέξας», δήλωσε ο Λονγκ σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσινγκτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Μηχανικό του Στρατού αρχίζει να απελευθερώνει νερό από δύο φράγματα στην περιοχή του Χιούστον, κάτι που θα προκαλέσει πλημμύρες στις γύρω κοινότητες, επειδή η στάθμη στα φράγματα ανέβηκε πολύ γρήγορα εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας. Το Μηχανικό ανακοίνωσε πως πρέπει να απελευθερωθεί νερό τώρα ώστε να αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη ροή υδάτων από τα φράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.