ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ισχυρή βροχόπτωση στην Κωνσταντινούπολη – Σηκώθηκαν καρέκλες στον αέρα (φωτό, βίντεο)

Ισχυρή βροχόπτωση στην Κωνσταντινούπολη – Σηκώθηκαν καρέκλες στον αέρα (φωτό, βίντεο)

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε το απόγευμα της Τρίτης την Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και τα αυτοκίνητα έμοιαζαν να πλέουν, ενώ δημιουργήθηκαν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα. Την ίδια στιγμή οι στάσεις των λεωφορείων και το τούνελ στην πλατεία Ταξίμ γέμισαν κι αυτές με νερά της βροχής.

Μάλιστα, στην διάσημη πλατεία της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την Huriyet, σηκώθηκαν στον αέρα καρέκλες από τις καφετέριες!

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης η ορατότητα περιορίστηκε στα πέντε μέτρα. Παρά το γεγονός ότι η μετεωρολογική υπηρεσία είχε προειδοποιήσει για την αυγουστιάτικη μπόρα, οι πολίτες μάλλον πιάστκαν απροετοίμαστοι και έτρεχαν να προφυλαχθούν από τη βροχή σε στάσεις λεωφορείων και εισόδους κτιρίων.

Λόγω της κακοκαιρίας πλημμύρισαν και αρκετά υπόγεια σπιτιών.

Στο Ντολάμπντερέ επικράτησε ένας μικρός χαμός με πολίτες να τρέχουν πανικόβλητοι στους πλημμυρισμένους δρόμους, ενώ κάμερες έχουν καταγράψει την ένταση της βροχής.

Λόγω της ισχυρής βροχής και των ανέμων ακυρώθηκαν και πολλά δρομολόγια στον Βόσπορο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.