ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ενθαρρυντικά τα ευρήματα ελέγχων σε οστρακοειδή από το Σαρωνικό

Ενθαρρυντικά τα ευρήματα ελέγχων σε οστρακοειδή από το Σαρωνικό

Ολοκληρώθηκαν από το Γενικό Χημείο του Κράτους οι πρώτοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε οστρακοειδή από το Σαρωνικό.

Δεν εντοπίστηκε χημική επιβάρυνση στο πρώτο δείγμα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Γενικό Χημείο, το οποίο υπάγεται διοικητικά στην ΑΑΔΕ, προχώρησε στην εξέταση των θαλασσινών που προέρχονται από τη θάλασσα του Σαρωνικού και καταλήγουν στο τραπέζι των νοικοκυριών και των εστιατορίων, μετά την εκδήλωση της ρύπανσης από την πετρελαιοκηλίδα.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ εκτός από την πρώτη μέτρηση αυτή, οι έλεγχοι​ συνεχίζονται​ και για άλλα αλιεύματα ή καλλιέργειες, από διάφορα σημεία του Σαρωνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.