Sunlight Recycling: Η πρώτη μονάδα ανακύκλωσης συσσωρευτών μολύβδου στην Ελλάδα που λαμβάνει πιστοποίηση EMAS

Sunlight Recycling: Η πρώτη μονάδα ανακύκλωσης συσσωρευτών μολύβδου στην Ελλάδα που λαμβάνει πιστοποίηση EMAS

Η SUNLIGHT Recycling της Συστήματα SUNLIGHT, μέλους του Ομίλου Olympia, είναι η πρώτη μονάδα στον κλάδο της ανακύκλωσης μολύβδου στην Ελλάδα και μία εκ’ των δύο πανευρωπαϊκά, που λαμβάνει την πιστοποίηση του συστήματος οικολογικής διαχείρισης και οικολογικού ελέγχου, EMAS, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποσκοπεί στην αξιολόγηση και αναβάθμιση των περιβαλλοντικών επιδόσεων της εταιρείας, καθώς και στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη λειτουργία της.

Θέτοντας την ορθή περιβαλλοντικά συμπεριφορά στο επίκεντρο της δράσης της, η SUNLIGHT Recycling ανέλαβε την πρωτοβουλία για την εφαρμογή του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης EMAS, μέσω του οποίου επιτυγχάνει καλύτερη διαχείριση του ρίσκου που σχετίζεται με τα περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών.

Επιπρόσθετα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, υπογραμμίζει τη νομική συμμόρφωσή της, ενώ παράλληλα μέσα από την ενεργή συμμετοχή της, καλλιεργεί την περιβαλλοντική συνείδηση των εργαζομένων της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πιστοποίηση συνάδει πλήρως με το Όραμα και τη φιλοσοφία λειτουργίας της Sunlight Recycling για ενεργή συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.