Σοκαριστικό βίντεο: Αμάξι κτυπάει ελάφι και «σκάει» δίπλα σε ποδηλάτη

Σοκαριστικό βίντεο: Αμάξι κτυπάει ελάφι και «σκάει» δίπλα σε ποδηλάτη

Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν ο Peter Flur και τέσσερις φίλοι του ολοκλήρωναν τη βόλτα τους. Οι κάμερες που είχαν στερεώσει στα ποδήλατά τους “έπιασα” το περιστατικό.

Ένα «ιπτάμενο» ελάφι παρ’ ολίγον να χτυπήσει τους ποδηλάτες από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, μετά την πρόσκρουση του άτυχου ζώου με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Καθώς η ομάδα των δικυκλιστών πλησίαζε μια διασταύρωση, ένα μεγάλο ελάφι προσπάθησε να διασχίσει τρέχοντας τον δρόμο μπροστά από έναν από αυτούς και χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο σκούρο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση σήκωσε στον αέρα το ελάφι με αποτέλεσμα να περάσει ξυστά από τον έναν ποδηλάτη.

«Κοίταξα προς τα πάνω και το είδα να πετάει προς την κατεύθυνσή μας» είπε ο Flur. «Για μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερα τι ήταν… Έγινε τόσο γρήγορα που δεν ήταν ξεκάθαρο».

Ο ίδιος δήλωσε ότι πιστεύει πως το ελάφι δεν επιβίωσε του χτυπήματος αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε χωρίς να σταματήσει.

Ο Flur ανέβασε το βίντεο στον υπολογιστή του και αμφιταλαντεύτηκε αν πρέπει να το δημοσιεύσει. Αφού το συζήτησε με τους άλλους από την ομάδα, το ανέβασε και είχε πάνω από 10.000 επισκέπτες.

«Πραγματικά από την οπτική μου γωνία, ήταν σωστό: αυτά είναι τα τρελά περιστατικά που μας συμβαίνουν όταν είμαστε με τα ποδήλατα» δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.