«Χτύπησε» και την Κύπρο η «Πηνελόπη»: Πλημμύρες και διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές

«Χτύπησε» και την Κύπρο η «Πηνελόπη»: Πλημμύρες και διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές

Εντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Κύπρο και σε περιοχές στα δυτικά παράλια, με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς ανέμους και τις καταρρακτώδεις βροχές.

Περισσότερο επηρεάστηκε η Πάφος, όπου πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια. Η πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε σε πέντε περιπτώσεις για άντληση νερών από υπόγεια και υποστατικά.

Αποκόπηκαν δέντρα, ενώ στο αεροδρόμιο Πάφου δημιουργήθηκαν προβλήματα στη διαδικασία προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών.

Αεροπλάνα που κατευθύνονταν προς την Πάφο προσγειώθηκαν στη Λάρνακα, ενώ, λόγω της κακοκαιρίας, καθυστέρησαν πτήσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια.

Λόγω της κακοκαιρίας σημειώθηκαν βλάβες στο δίκτυο Ηλεκτρισμού με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε αρκετά χωριά της επαρχίας Πάφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε περιοχές της Λευκωσίας, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε ένα άτομο που κινδύνευσε από τα νερά που έφθασαν μέχρι τα παράθυρα του αυτοκινήτου του, καθώς και της Λεμεσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.