Ρόδος: Λαθροκυνηγό και λαγό έβγαλαν οι θηροφύλακες

Ρόδος: Λαθροκυνηγό και λαγό έβγαλαν οι θηροφύλακες

Κυνηγούσε παράνομα σε απαγορευμένη περιοχή του Αφάντου στη Ρόδο ένας λαθροκυνηγός, αλλά έκρυψε το θήραμά του πάνω σε ένα… δέντρο και προσποιήθηκε ότι εκγύμναζε τον σκύλο του, πράγμα που επίσης απαγορεύεται!

Όταν οι άνδρες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής εντόπισαν τον κυνηγό στην περιοχή Ερημόκαστρο, εκείνος έκανε τον αθώο και ισχυρίστηκε ότι απλώς εκπαίδευε το κυνηγόσκυλο.

Όμως, κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στην ευρύτερη έκταση, οι θηροφύλακες βρήκαν έναν θανατωμένο λαγό να κρέμεται από ένα… κλαδί!

Μια και οι λαγοί δεν… φυτρώνουν στα δέντρα, αλλά τον είχε θανατώσει ο σκύλος, συνέλαβαν τον λαθροκυνηγό και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράνομη θήρα λαγού σε περιοχή όπου ισχύει δεκαετής απαγόρευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αλλά κατασχέθηκε η άδεια θήρας του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.