Ο «Φοίβος» τα πήρε και τα σήκωσε όλα με τους ισχυρούς του ανέμους – Ξερίζωσε δέντρα σε Τήνο και Ρόδο (φωτο – βίντεο)

Ο «Φοίβος» τα πήρε και τα σήκωσε όλα με τους ισχυρούς του ανέμους – Ξερίζωσε δέντρα σε Τήνο και Ρόδο (φωτο – βίντεο)

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Φοίβος» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η χώρα, καθώς σε πολλές περιοχές σημειώνονται έντονα φαινόμενα, με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν από το πρωί σε Τήνο και Ρόδο, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα.

Σε ένα ξαφνικό «ξέσπασμα» του καιρού ξεριζώθηκαν αλμυρίκια στην περιοχή των Κιονίων της Τήνου με αποτέλεσμα να πέσουν μέσα στο δρόμο και να διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων.

Άμεσα έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού, η Αστυνομία και ο Δήμος Τήνου όπου με ενέργειες τους προσπάθησαν να αποκαταστήσουν τα προβλήματα και να συνεχιστεί κανονικά η διέλευση των οχημάτων.

Οι ισχυροί άνεμοι, όμως, έχουν προκαλέσει προβλήματα και στη Ρόδο. Το μεσημέρι, δένδρο έπεσε στο δρόμο σε κεντρική γειτονιά της πόλης της Ρόδου και προκάλεσε ζημιές σε σταυμευμένα αυτοκίνητα.

Πλημμύρες σε παραευρώτειες περιοχές της Σπάρτης

Από τις ισχυρές καταιγίδες του τελευταίου 24ώρου επλήγησαν και παραευρώτειες περιοχές της Σπάρτης, από τον Καραβά έως τη Σκούρα.

Ρέματα και χείμαρροι του Ευρώτα ξεχείλισαν, με συνέπεια εκτάσεις να καλυφθούν από νερό και λάσπη. Η στάθμη του ποταμού Ευρώτα στο τμήμα μεταξύ των παραπάνω περιοχών είχε ανεβεί αισθητά και απειλητικά.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο με τα ορμητικά νερά στη γέφυρα του Ευρώτα στη Σπάρτη, αλλά και φωτογραφίες από τη γέφυρα στο οδικό τμήμα Σκούρα-Πυρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.