ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε τη στιγμή που γυναίκα σώζει παιδί που δέχεται επίθεση από άγρια σκυλιά (βίντεο-φωτο)

Δείτε τη στιγμή που γυναίκα σώζει παιδί που δέχεται επίθεση από άγρια σκυλιά (βίντεο-φωτο)

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ένα μικρό αγόρι στην Αίγυπτο που σώθηκε μόνο χάρη στην παρέμβαση μιας άγνωστης σε αυτό γυναίκας που με αυτοθυσία έβαλε το κορμί της μπροστά στα ζώα για να προστατεύσει το παιδί.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας τα δύο σκυλιά φαίνονται αρχικά να παίζουν μεταξύ τους. Όταν το μικρό αγόρι, όμως, τρέχει τότε τα δύο σκυλιά το κυνηγούν και το προλαβαίνουν στην είσοδο ενός κτηρίου.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα φαίνονται τα σκυλιά να δαγκώνουν σε διάφορα σημεία το αγόρι που ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Εχάμπ.

Ως από μηχανής θέος εμφανίζεται για τον μικρό Μοχάμεντ μια γυναίκα η οποία βάζει το κορμί της ως «ασπίδα» προκειμένου τα δύο σκυλιά να σταματήσουν να δαγκώνουν. Στα καρέ φαίνεται να παρεμβαίνει και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των σκυλιών.

Μετά την επίθεση ο Μοχάμεντ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια, το κεφάλι και τα πόδια.

Η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των σκυλιών φέρεται να έχει ζητήσει συγγνώμη με τον πατέρα του μικρού αγοριού να μην την κάνει δεκτή και αντίθετα να ζητά την επιβολή κυρώσεων. Κατά πληροφορίες έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Αιγύπτου δηλώνοντας ότι «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.