ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Στην Κρήτη δεν έχουν λιώσει ακόμα τα χιόνια (φωτο)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Στην Κρήτη δεν έχουν λιώσει ακόμα τα χιόνια (φωτο)

Μπορεί όλη η χώρα να είναι ένα τεράστιο καμίνι όμως στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό Χανίων υπάρχουν ακόμη χιόνια!

Ναι καλά ακούσατε, υπάρχουν χιόνια! Το απίστευτο αυτό θέαμα θα συναντήσετε στην Κρήτη και στο νομό Χανίων στην περιοχή Κακοπέρατο Θερίσσου, σε υψόμετρο 1.400 μέτρων.

Σύμφωνα με πηγές, είναι απίστευτη αυτή η συγκέντρωση παγωμένου χιονιού για μήνα Αύγουστο και μάλιστα σε τόσο χαμηλό υψόμετρο, το οποίο προφανώς θα έχει προέλθει από τεράστια χιονοστιβάδα, από τον βαρύ περσινό χειμώνα, στην Κρήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.