ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στέρεψαν από νερό τα ποτάμια των Τρικάλων-Δεκάδες ψάρια βρίσκονται νεκρά (φώτο)

Στέρεψαν από νερό τα ποτάμια των Τρικάλων-Δεκάδες ψάρια βρίσκονται νεκρά (φώτο)

Οι εικόνες που αντικρίζουμε στα ποτάμια της περιοχής των Τρικάλων, για το μήνα Σεπτέμβριο, είναι πρωτοφανείς, καθώς δεν υπάρχει νερό ούτε για… δείγμα.

Με την ανομβρία να συνεχίζεται για μήνες και τις ανάγκες για άρδευση να γιγαντώνονται η εικόνα που παρουσιάζουν τα ποτάμια των Τρικάλων, ιδιαιτέρως δε ο Πηνειός είναι αποκαρδιωτική. Την ίδια ώρα ψάρια βρίσκονται νεκρά σε «μικρές λιμνούλες» που απομένουν στις κοίτες των ποταμών καθώς πια δεν υπάρχει ούτε νερό, ούτε οξυγόνο για να ζήσουν.

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε σε αυτά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος δήλωσε «σοκαρισμένος»!… «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτές τις εικόνες» συνεχίζει «δεν μπορούμε να το δεχόμαστε αυτό μοιρολατρικά. Αφορά την ίδια την επιβίωση του ανθρώπου, αφορά την ίδια τη ζωή. Χρειάζεται τώρα μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ αν θέλουμε το γένος μας να έχει μέλλον»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κώστας Αγοραστός αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλίες ενημέρωσης των αρμοδίων αρχών και επαναφέρει με έμφαση την ανάγκη μερικής εκτροπής του Άνω Ρου του Αχελώου, «έργο ζωτικής σημασίας για να ξεδιψάσει ο Θεσσαλικός κάμπος και να συνεχίσουν οι άνθρωποι να ζουν σε αυτόν. Αυτό είναι οικολογική συνείδηση, αυτό δίνει στον πλανήτη μας τη δυνατότητα να ζήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.