ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ούτε που φαντάζεστε τι έπαθε το μόριο του μετά απο βουτιά σε λίμνη (φωτό)

Ούτε που φαντάζεστε τι έπαθε το μόριο του μετά απο βουτιά σε λίμνη (φωτό)

Με την ίδια του την ζωή παραλίγο να πληρώσει ένας 32ρονος Βρετανός τουρίστας την βουτιά που έκανε στην λίμνη Malawi στην Αφρική σε ένα ταξίδι ζωής όπως το περιέγραψε ο ίδιος στην εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα μετά την βουτιά του νεαρού στην λίμνη ένα παράσιτο εισχώρησε στο μορίο του και άρχισε να γεννά τα αυγά του. Συγκεκριμένα ο James Michael κόλλησε σχιστοσωμίαση (γνωστή επίσης ως βιλαρζίωση, πυρετός των σαλιγκαριών και πυρετός Katayama).

Πρόκειται για μια νόσο που προκαλείται από το παρασιτικό σκουλήκι του γένους Schistosoma. Μπορεί να μολύνει το ουροποιητικό σύστημα ή τα έντερα. Στα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνεται κοιλιακό άλγος, διάρροια, αίμα στα κόπρανα ή αίμα στα ούρα.

Ο James, ο οποίος μένει στο Κένσινγκτον στο Λονδίνο δήλωσε ότι “όταν βλέπω φωτογραφίες από το ταξίδι στην Αφρική, είναι περίεργο να σκέφτομαι ότι ένα παράσιτο “σκαρφάλωσε” μέσα στο μόριό μου. Δεν είναι ακριβώς ότι φανταζόμουν για ένα ταξίδι που κάνει κάποιος μια φορά στη ζωή του. Όλη η εμπειρία είναι σουρεαλιστική και περίεργη”. Το ταξίδι έγινε τον Αύγουστο του 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.