ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φριχτός θάνατος αγοριού στην Ινδία – Το ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένας ελέφαντας (βίντεο)

Φριχτός θάνατος αγοριού στην Ινδία – Το ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένας ελέφαντας (βίντεο)

Άδοξο θάνατο βρήκε ένας μικρό αγόρι στην Ινδία, που ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από έναν ελέφαντα που στράφηκε κατά του συγκεντρωμένου πλήθους.

Οι κάτοικοι προσπαθούσαν να κάνουν τους ελέφαντες να περάσουν γρήγορα τον δρόμο στην περιοχή Ασάμ, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα φαίνεται ο ένας ελέφαντας να απομακρύνεται από τους υπόλοιπους και να στρέφεται προς τον συγκεντρωμένο κόσμο, ο οποίος αρχίζει να τρέχει φωνάζοντας.

Ο τεράστιος ελέφαντας πηγαίνει τότε προς ένα αγόρι που σκόνταψε και έπεσε όταν κάποιος άλλος τον έσπρωξε, προσπαθώντας να σωθεί.

Ο ελέφαντας ποδοπάτησε στη συνέχεια το παιδί μέχρι θανάτου.

Το παιδί, το όνομα και η ηλικία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε μετά το σοκαριστικό περιστατικό.

Περίπου 100 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο στην Ινδία από ελέφαντες. Ο αριθμός ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος και να φτάνει τους 300 νεκρούς, σύμφωνα με την οργάνωση WWF.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.