ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Aγριογούρουνο μπήκε στην πόλη και κάτοικοι τρέχουν να…σωθούν! (βίντεο)

Aγριογούρουνο μπήκε στην πόλη και κάτοικοι τρέχουν να…σωθούν! (βίντεο)

Οι ντόπιοι άρχισαν να τρέχουν όταν ένα τεράστιο αγριογούρουνο εμφανίστηκε σε κατοικημένες περιοχές στη βόρεια Κίνα.

Το δραματικό βίντεο τραβήχτηκε στην πόλη Φουσούν, στην επαρχία Λιαονίνγκ στις 23 Αυγούστου και δείχνει ένα αγριογούρουνο να τρέχει εξαγριωμένο σε ένα σπα, προτού ορμήξει σε αρκετές γειτονιές στην περιοχή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν από το άγριο ζώο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, αργότερα ο αγριόχοιρος εθεάθη να τρέχει μέσα σε ένα δημοτικό σχολείο στην περιοχή, για να εξαφανιστεί λίγο αργότερα ακολουθώντας την κοίτη του ποταμού.

Ευτυχώς, δεν έγιναν αναφορές για τραυματισμό παιδιών ή άλλων κατοίκων της πόλης.

Όπως ανέφεραν σχετικά οι αρχές, η αστυνομία έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής να είναι σε επιφυλακή για τυχόν νέα εμφάνιση του άγριου ζώου, διαβεβαιώνοντας πως συνεχίζονται οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.