Tου επιτέθηκε αρκούδα και έκοψε τη γλώσσα της με τα δόντια του (φώτο)

Tου επιτέθηκε αρκούδα και έκοψε τη γλώσσα της με τα δόντια του (φώτο)

Ένας άοπλος Ρώσος επέζησε από την επίθεση που δέχθηκε από αρκούδα σε απομακρυσμένο δάσος στη Σιβηρία, δαγκώνοντας τη γλώσσα του ζώου, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πριν από δέκα ημέρες, ο 30χρονος Nikolay Irgit, μαζί με δύο φίλους, πήγαν σε δάσος στην περιοχή Tuva της νότιας Σιβηρίας για να συλλέξουν κέρατα από ελάφια και μους. Το ταξίδι δεν ήταν μόνο επικίνδυνο αλλά και παράνομο, καθώς οι άνδρες δεν είχαν άδεια.

Το κυνήγι του κέρατος πήγε όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Οι άνδρες έφτασαν στο σημείο και έστησαν τις σκηνές τους. Άναψαν μια φωτιά, μαγείρεψαν φαγητό, και χωρίστηκαν για να καλύψουν περισσότερο έδαφος. Ο Irgit πήγε μόνος, βαθιά μέσα στο δάσος, όταν ξαφνικά συνάντησε μια καφέ αρκούδα.

Ζυγίζοντας μέχρι 600 κιλά, οι αρκούδες της Σιβηρίας είναι άγρια ​​πλάσματα, ικανά να διαμελήσουν έναν άνθρωπο. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεφύγει κάποιος από τις επιθέσεις τους. Φοβισμένος, ο Irgit φώναζε, προσπαθώντας να την τρομάξει. Η τακτική του δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα καθώς η αρκούδα γρήγορα τον κυνήγησε.

Το ζώο δάγκωσε επανειλημμένα το πρόσωπο και το κεφάλι του 30χρονου, τραυματίζοντας επίσης τα χέρια και το στομάχι του. Ο Irgit δεν το έβαλε κάτω. Όταν η αρκούδα άνοιξε τα σαγόνια της στο πρόσωπό του, κατάφερε να δαγκώσει τη γλώσσα της. Στη συνέχεια, το ζώο φοβήθηκε και έφυγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, ο 30χρονος φώναξε βοήθεια, οι φίλοι του τον βρήκαν και κάλεσαν ασθενοφόρο. Ήταν αρκετά τυχερός για να επιβιώσει από την επίθεση της αρκούδας αλλά δεν διέφυγε από το νόμο. Η αστυνομία ξεκίνησε μια διοικητική έρευνα εναντίον του για παράνομες δραστηριότητες στα δάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.