Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανατριχιαστικό από ένα φίδι που τρώει ένα άλλο φίδι (βίντεο)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανατριχιαστικό από ένα φίδι που τρώει ένα άλλο φίδι (βίντεο)

Το ανατριχιαστικό video το τράβηξε μία γυναίκα στην αυλή της και δείχνει το χρωματιστό φίδι να έχει αναδειχθεί νικητής στην μάχη του με το άλλο.

Τουλάχιστον ανατριχιαστικό μπορεί να χαρακτηριστεί το video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Evangeline Cummings.

Η υπάλληλος του Πανεπιστήμιου στην Φλόριντα εντόπισε στην αυλή της δύο φίδια (ένα coral snake και ένα rat snake) να μάχονται κρεμασμένα από ένα κλαρί.

Τον τσακωμό τους δεν πρόλαβε να τον καταγράψει, ωστόσο μπόρεσε να δείξει το τελικό αποτέλεσμα, όπου το coral snake έχει κερδίσει κατά κράτος την μάχη και δαγκώνει το θύμα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.