ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αρουραίος σε ρόλο μουσικού παίζει φυσαρμόνικα και κάνει το TikTok να… «παραμιλά» (βίντεο)

Αρουραίος σε ρόλο μουσικού παίζει φυσαρμόνικα και κάνει το TikTok να… «παραμιλά» (βίντεο)

Ένας αρουραίος κατάφερε να τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα του TikTok, καθώς παίζει φυσαρμόνικα σαν πραγματικός βιρτουόζος της μουσικής.

Το αφεντικό του κ. Μπλικ είχε βάλει λίγο μέλι επάνω στο μικροσκοπικό μουσικό όργανο και ο μικρός αρουραίος δεν μπόρεσε να αντισταθεί, έγλειψε το μέλι και είπε κι ένα τραγούδι.

Η ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok τιτλοφορείται “Το Καλύτερο Τραγούδι” κι έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 5 εκατ. views.

@spacecaptainz

It’s not the best song but at least he tried! ?? #ratsoftiktok #rat

♬ origineel geluid – ratscratch

Και είναι τόση η επιτυχία του, που το τραγούδι του αρουραίου έχει γίνει αληθινό χιτ σε μουσικές πλατφόρμες όπως είναι το Spotify.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δεν είναι το καλύτερο τραγούδι, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε” γράφει με μετριοφροσύνη το αφεντικό του αρουραίου, αλλά οι χρήστες στο TikTok φαίνεται πως έχουν εντελώς αντίθετη άποψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.