Ξάνθη: Δελφίνι επέλεξε να κολυμπήσει μαζί με τους ανθρώπους σε πολυσύχναστη παραλία!

Ξάνθη: Δελφίνι επέλεξε να κολυμπήσει μαζί με τους ανθρώπους σε πολυσύχναστη παραλία!

Το δελφίνι έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στην πολυσύχναστη παραλία του νομού, πλησιάζοντας λουόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην θάλασσα…

Ένα δελφίνι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (31-07-2015) στην παραλία του Άη Γιάννη, στα Άβδηρα της Ξάνθης, σε απόσταση αναπνοής από την ακτή προκαλώντας φυσικά τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον των λουόμενων. 

Το δελφίνι έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στην πολυσύχναστη παραλία του νομού, πλησιάζοντας λουόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην θάλασσα και απολάμβαναν το μπάνιο τους. Αρχικά οι πολίτες δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ήταν αυτό που είχε έρθει τόσο κοντά τους, ωστόσο πολύ γρήγορα αντιλήφθηκαν την παρουσία του δελφινιού. 

Η παρουσία του δελφινιού ήταν σύντομη, καθώς μετά από λίγα μόλις λεπτά αποχώρησε και πάλι για το ταξίδι του στα βαθιά νερά του Θρακικού Πελάγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.