ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Τζερικο τελικά ζει; – Τι λένε οι ερευνητές

Ο Τζερικο τελικά ζει; – Τι λένε οι ερευνητές

Σαν «βόμβα» έσκασε αργά χθες το βράδυ η είδηση ότι λαθροκυνηγοί πυροβόλησαν το «αίμα» του διάσημου λιονταριού, τον Τζέρικο! 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN οι πληροφορίες δεν είναι διασταυρωμένες και συγκρούονται από μέσο σε μέσο.  

Επικεφαλής του τμήματος της Αγριας ζωής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ισχυρίζεται ότι στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), το κολάρο του Τζέρικο, επάνω στο οποίο βρίσκεται τοποθετημένο GPS,  κινήθηκε. 

«Προσπαθούμε εντατικά να αποσαφηνίσουμε την είδηση», επισημαίνει εκπρόσωπος του πανεπιστημίου. 

Η είδηση ότι το κολάρο του δείχνει ακόμα ψηφιακά αποτυπώματα, που σημαίνει ότι το ζώο κινείται, δίνει ελπίδες. 

Την ίδια ώρα, ο Guardian μεταδίδει ότι ο ίδιος ο ερευνητής που τοποθέτησε το κολάρο στον Τζέρικο, δηλώνει ότι ο Τζέρικο είναι μια χαρά! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.