H ιστορία του μικρού ορφανού καγκουρό που σάρωσε το διαδίκτυο αφού πρώτα μας έκανε να δακρύσουμε

H ιστορία του μικρού ορφανού καγκουρό που σάρωσε το διαδίκτυο αφού πρώτα μας έκανε να δακρύσουμε

Έχουμε ερωτευτεί αυτό το μικρό καγκουρό όπως αυτό έχει αγαπήσει το αρκουδάκι του.

Ο Timothy Beshara που ζει στην Τασμανία μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter την προηγούμενη Τρίτη που δείχνει τον Doodlebug, ένα ορφανό καγκουρό, να κρατά ένα λούτρινο αρκουδάκι στην Νέα Νότια Ουαλία.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει καθόλου γιατί ο Doodlebug είναι τόσο χαριτωμένος που είναι αναμενόμενο να «σπάσει» το ίντερνετ.

«Μου άρεσε να βλέπω σχόλια για το πως η φωτογραφία χαροποίησε τους ανθρώπους σε μια δύσκολη μέρα», δήλωσε η Beshara στην αμερικανική έκδοση της The Huffington Post, προσθέτοντας ότι η φύση μπορεί να φέρει χαρά στους ανθρώπους.

Όπως η ίδια αποκάλυψε στην αμερικάνικη έκδοση, την φωτογραφία τράβηξε η Gillian Abbot, δηλαδή η γυναίκα που φροντίζει το 15 μηνών καγκουρό που βρέθηκε εγκαταλειμμένο πριν λίγους μήνες.

Σύμφωνα με την Beshara, το μικρό καγκουρό προετοιμάζεται έτσι ώστε να μείνει μόνο του στην φύση και γι’ αυτό τον λόγο περνά πολύ χρόνο στο δάσος που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της Abbot.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως το αρκουδάκι που βλέπεται στην φωτογραφία είναι ο μικρός φίλος του Doodlebug, σύμφωνα με την Beshara.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Embedded image permalink
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.