Τεράστια φάλαινα πλησιάζει ψαράδες για να τη βοηθήσουν -Ενθουσιασμένοι βγάζουν selfies [εικόνες & βίντεο]

Τεράστια φάλαινα πλησιάζει ψαράδες για να τη βοηθήσουν -Ενθουσιασμένοι βγάζουν selfies [εικόνες & βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία όταν μία φάλαινα πλησίασε τη βάρκα μίας παρέας ψαράδων για να ζητήσει τη βοήθειά τους.

Το περιστατικό καταγράφηκε και σε βίντεο, ενώ οι πρωταγωνιστές κατάφεραν να βγάλουν ακόμα και selfie με το θαλάσσιο κήτος.

Όλα συνέβησαν όταν η φάλαινα πλησίασε μία βάρκα ψαράδων που βρισκόταν στις θάλασσες νότια του Σίδνεϊ και ξεκίνησε να περιφέρεται γύρω της. Σύντομα οι ψαράδες, ο 17χρονος Μάικλ Ρίτζιο και ο φίλος του Ιβάν Ισκεντέριαν αντιλήφθηκαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Έτσι όταν η φάλαινα άρχισε να βγάζει πάνω από την επιφάνεια του νερού το κεφάλι της, διαπίστωσαν ότι στο στόμα της είχαν κολλήσει σακούλες σκουπιδιών και πετονιές.

Χαρούμενοι που αυτό συνέβαινε σε έβγαλαν και selfie στην οποία φαίνεται η προσπάθεια του ενός να βγάλει τα σκουπίδια από το στόμα του κήτους.

Ένας άλλος ψαράς που βρισκόταν στο ίδιο σημείο, ο Ρον Κόβακς, έγινε μάρτυρας στο συμβάν και το μαγνητοσκόπησε.

Όπως εξηγεί μιλώντας σε αυστραλιανά Μέσα, η φάλαινα πλησίασε και το δικό του σκάφος, αλλά το μεγάλο μέγεθός του δεν τους επέτρεψε να την βοηθήσουν.

«Μπορούσες να δεις αυτό το μεγάλο μάτι να έρχεται κοιτώντας μας. Δεν είναι ανόητα, σίγουρα, έγραψε ο Κόβακς σε μία ανάρτησή του στο Facebook όπου μοιράστηκε το βίντεο που τράβηξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.