Απίθανο βίντεο με δελφίνια που παίζουν δίπλα σε βάρκα στη Στυλίδα (vid)

Απίθανο βίντεο με δελφίνια που παίζουν δίπλα σε βάρκα στη Στυλίδα (vid)

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο Ηλίας και η παρέα του αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα με τη βάρκα τους στα ήρεμα νερά του Μαλιακού, κοντά στο Λιμάνι της Στυλίδας.

Όταν έφτασαν μπροστά από τον οικισμό “Μελίσσια” τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Δεκάδες δελφίνια έκαναν βουτιές και φιγούρες μέσα κι έξω από το νερό.

“Αρχικά διστάσαμε να τα πλησιάσουμε καθώς δεν θέλαμε να τα τρομάξουμε. Τα δελφίνια όμως, λες και κατάλαβαν το δισταγμό μας, ήταν εκείνα που ήρθαν πρώτα κοντά μας, περικυκλώνοντας τη βάρκα… “, μας είπε ο Ηλίας Μαγγίπας που τράβηξε αυτό το υπέροχο βίντεο.

Τα δελφίνια δεν δίστασαν να πάνε πολύ κοντά στους ανθρώπους και να επιδοθούν σε έναν ατέλειωτο αγώνα ταχύτητας και παιχνιδιού. 

“Αυτή η αξέχαστη και μοναδική εμπειρία με έκανε να συνειδητοποιήσω ακόμα περισσότερο πόσο σημαντική είναι η προστασία του Περιβάλλοντος και πόση ομορφιά μπορεί να μας προσφέρει το μεγαλείο της Φύσης…”, είπε ο Ηλίας στο LamiaReport.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.