Τίγρεις κατασπαράζουν αρκουδάκι μέσα σε ζωολογικό κήπο – Σοκαρισμένοι οι επισκέπτες (vid)

Τίγρεις κατασπαράζουν αρκουδάκι μέσα σε ζωολογικό κήπο – Σοκαρισμένοι οι επισκέπτες (vid)

Σοκαρισμένοι οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου της Σαγκάη παρακολουθούν τη στιγμή που ένα αρκουδάκι εισβάλλει στο χώρο που ζουν τίγρεις, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο… στα δόντια τους.

Ένα μικρό χαριτωμένο αρκουδάκι δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα ένστικτα των τίγρεων του ζωολογικού κήπου της Σαγκάης στην Κίνα, όταν απέδρασε από το κλουβί όπου κοιμόταν και βρέθηκε στο χώρο των άγριων θηλαστικών.

Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα οι τίγρεις περικύκλωσαν το μικρό αρκουδάκι και παρά τις προσπάθειες του προσωπικού δεν κατάφεραν να απωθήσουν τα ζώα που κατασπάραξαν κυριολεκτικά το μικρό αρκουδάκι.

Μάλιστα, το περιστατικό παρακολούθησαν αρκετοί επισκέπτες του ζωολογικού κήπου που κατέγραψαν μάλιστα τη σοκαριστική στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.