Κοάλα παίρνει στο κυνήγι αγρότη για να… [βίντεο]

Κοάλα παίρνει στο κυνήγι αγρότη για να… [βίντεο]

Μπορεί τα κοάλα να έχουν δώσει δικαιώματα με τις μαραθώνιες καθημερινές… ξάπλες τους, καθώς κοιμούνται μέσο όρο 20-22 ώρες την ημέρα, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το πιο… βαριεστημένο πλάσμα του πλανήτη, ωστόσο ένας γούνινος μαρσιποφόρος έρχεται να γκρεμίσει κάθε στερεότυπο. Τουλάχιστον για τον εαυτό του!

Και πώς όχι όταν με ασυνήθιστη για το είδος του ταχύτητα, καλύπτει σε χρόνο που θα ζήλευε και ο Μπολτ την απόσταση με ένα… κινούμενο τρακτέρ, καταδιώκοντάς το!

Παραμένει πάντως ασαφές γιατί το συμπαθέστατο κοάλα πραγματοποίησε την κούρσα της ζωής του. Ίσως να το τσάντισε το υποψήφιο… θύμα και γαλακτοπαραγωγός Ebony Churchill, ο οποίος απαθανάτισε την καταδίωξη, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι το κοάλα ήθελε απλά να δώσει μια τεράστια… αγκαλιά στη ρόδα του! Τσάμπα τρόμαξε…

Τελικά, ίσως και το κοάλα να βαρέθηκε τους ευκαλύπτους. Στο κάτω-κάτω το έκαναν τόσο να νυστάζει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.