ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αράχνες σκέπασαν με ιστούς χωριό στην Αργεντινή [εικόνες]

Αράχνες σκέπασαν με ιστούς χωριό στην Αργεντινή [εικόνες]

Ένα ολόκληρο χωριό στην Αργεντινή σκεπάστηκε με ένα στρώμα κολλώδους ιστού αράχνης, που είναι γνωστή στους ντόπιους ως «λάσπη του διαβόλου» και έχει καλύψει ακόμη και τα σημεία παροχής νερού.

Το φαινόμενο εμφανίστηκε όταν μια στρατιά από αράχνες ξαφνικά εισέβαλε στην περιοχή El Destino, μία σειρά από χωριά που απέχουν περίπου 10 μίλια από την πόλη Λεζάμα της Αργεντινής.

Οι ντόπιοι λένε ότι οι αράχνες ανέβηκαν στην περιοχή μετά την πρόσφατη βαριά βροχόπτωση προκειμένου να ξεφύγουν από τις πλημμύρες στις χαμηλότερες περιοχές.

Εκεί άρχισαν αμέσως την κατασκευή ιστών σκεπάζοντας κυριολεκτικά τα πάντα, ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.