ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βόλος: Κοίταζαν στο ψαράδικο και έβλεπαν…. αυτή την εικόνα [εικόνα & video]

Βόλος: Κοίταζαν στο ψαράδικο και έβλεπαν…. αυτή την εικόνα [εικόνα & video]

 

Ακόμα και εκείνοι που δεν είχαν σκοπό να ψωνίσουν, σταματούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες στην είσοδο του ψαράδικου…

Δύο ευμεγέθη ψάρια, ένα γαλέο σπαθόψαρο μήκους 2,80 μέτρων και ένα καρχαρία μήκους ενός περίπου μέτρου, αλίευσαν δύο ψαράδες της περιοχής, σε δύο διαφορετικές θαλάσσιες περιοχές, στο Κεραμίδι και τις Νηές αντίστοιχα, καταλαμβάνοντας πρωταγωνιστική θέση στην ειδησεογραφία.

Βλέμματα θαυμασμού απέσπασε το τεράστιο ψάρι μήκους 2,80 μέτρων, το οποίο αλίευσε νωρίς χθες το πρωί το γρι γρι «Παναγία Γοργοϋπήκοος» του Βασίλη Κέκια στο Κεραμίδι. Ο εντυπωσιακός γαλέος σπαθόψαρο, βάρους 50 περίπου κιλών, δέσποζε στην πρόσοψη του ιχθυοπωλείου του Γιάννη Κέκια, προσελκύοντας τα βλέμματα των διερχόμενων, οι οποίοι στέκονταν στο κατάστημα, ζητώντας πληροφορίες για το είδος του ψαριού και την περιοχή στην οποία αλιεύτηκε. ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

«Είναι το μεγαλύτερο ψάρι που έχουμε φέρει στο μαγαζί» αναφέρει η Αλίκη Κέκια, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι πολύ νόστιμο ψάρι, το οποίο πωλείται σε φέτες και είναι εκλεκτός μεζές για τους καλοφαγάδες. Το συγκεκριμένο ψάρι έγινε ανάρπαστο και πουλήθηκε ολόκληρο σε ταβέρνα που βρίσκεται στη ευρύτερη περιοχή, προς τέρψη των καλοφαγάδων.

Eν τω μεταξύ, καρχαρίας μήκους ενός περίπου μέτρου πιάστηκε προχθές στο δίχτυα του Θανάση Κουτσανίτη, σε βάθος 28 περίπου μέτρων, στις Νηές. Ο καρχαρίας υπολογίζεται ότι είναι νεαρής ηλικίας δύο έως τριών μηνών περίπου και δεν αποκλείεται να συνοδεύονταν από καρχαρία μεγαλύτερης ηλικίας, ο οποίος κατόρθωσε να ξεφύγει, καταστρέφοντας τα δίχτυα του ίδιου ψαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.