ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λιοντάρι σκότωσε ξεναγό στο ίδιο πάρκο που ζούσε ο Σεσίλ!

Λιοντάρι σκότωσε ξεναγό στο ίδιο πάρκο που ζούσε ο Σεσίλ!

Αποτελεί σίγουρα σύμπτωση, όμως όπως φαίνεται όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και αφορούν λιοντάρια περιστρέφονται με κάποιον τρόπο γύρω από τον Σεσίλ. Αυτή τη φορά με θύμα έναν οδηγό τουριστών, ο οποίος σκοτώθηκε από ένα άλλο λιοντάρι που ζει στο ίδιο πάρκο που ζούσε και ο Σεσίλ. Το λιοντάρι με το όνομα Νξάχα, το οποίο μάλιστα παρακολουθείτο και αυτό με το σύστημα του κολλάρου και το GPS, επιτέθηκε στον ξεναγό Quinn Swales και τον σκότωσε.

Ο τελευταίος βρισκόταν σε ένα σαφάρι με άλλους έξι ξένους τουρίστες, όταν βρήκε φρέσκα ίχνη λιονταριού και αποφάσισε να ακολουθήσει την αγέλη με δύο αρσενικά, δύο θυληκά και δύο μικρά. Ξαφνικά το Νξάχα του επιτέθηκε, και κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να τον σώσει από το αγριεμένο θηρίο. Καθώς όπως ανακοινώθηκε αργότερα κανένας από τους παρευρισκόμενους, ούτε ο ίδιος ο ξεναγός, δεν είχε όπλο μαζί του. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λιοντάρια δεν επιτέθηκαν στους υπόλοιπους τουρίστες, οι οποίοι γλίτωσαν χωρίς περεταίρω περιπέτειες. Ενώ σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στο πάρκο, είναι πλέον ελεύθερο το κυνήγι ενός λιονταριού το οποίο έχει επιτεθεί και σκοτώσει άνθρωπο. Βέβαια μετά τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει από τον θάνατο το Σεσίλ, οι αρχές της Ζιμπάμπουε είναι επιφυλακτικές ως προς αυτό, και δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση για την θανάτωση του λιονταριού. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.